Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W samych swetrach da sie siedziec
Ta holandia nie przestaje nie zaskakiwac
ostatnio [isala ,ze juz chlopak w japonkach chodzil

A dzis dwie babki sie opalaly,

a jedna to nawet bez biustonosza ,ze jej w cycory zimno nie bylo

nawet im fotke zrobilam ,zeby miec dowód 
Dzięki za dobre słowo. Ogólnie nastrój w ciąży mam dobry, czasem tylko są takie dni jak dziś, a dam sobie głowę uciąć, że wieczorem na gg odezwie się mama z nieśmiertelnym pytaniem o pracę i finanse... Wiem, że sie martwi ale nic mnie tak nie wkurza jak takie pytaniaIskierko- kurcze ja tego nienawidze, jakby tam bylo niewiem ile sprawdzania, zeby zobaczyc czy pieniazki nie doszly, no ale najwazniejsze, ze chociaz tygodniowka przyszla. No nic tam sie nie smutaj, hormony , mi tak tez odpieprza ostatnio co nie zrobie zle to placze jak nastolatka. Wazne ze zdjecia odzyskane![]()

Dokładnie o to chodzi. Im dłużej się coś komuś wmawia tym mocniej on zaczyna w to wierzyć nie sprawdzając jak jest naprawdę.Tak naprawde zwykli obywatele maj to wszystko w nosie ale jak im sie ciagle mowi jaki to polak zly i podsowa ciagle przyklady na to,no to zaczynaja sie nakrecac negatywnie.No i ten co do polaka nic nie mial to zacznie miec.Poprzez tworzenie takich stron i popieranie ich to holendrzy pokazuja nam ,ze wcale nie chca bysmy sie integrowali ,nie tedy droga ,to nie przyniesie nic dobrego.
Dzisiaj to bylo potepili niby te stronke ale co z tego jak nawet my sami mamy podzielone zdania.
. U nas tak się "pieścili" ze stroną Krew i Honor nawołującą do nienawiści dla wszystkich nie-Polaków i zwolenników nie-Polaków/"lewaków" i w końcu ją zamknęli. Mam nadzieję, że nadal nie działa.
.
.