Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj nie wiem jakie firmy Oglądalismy Batavus ale były po 199 a wiem że to tylko na rok bo dzieci mi szybko rosną a w dodatku Alicja niszczy W sumie to Ali rower w cenie wyjściowej był po 220 Firma coś X-..... Jutro dokładnie napiszęaOla, no to rzeczywiscie po kieszeni Wam polecialoa co to za rowery?

a takie cos fajnie zakrywa dziecko, no i to, do czego akurat jest przyssane 
. Niemal czły dzień przed ekranem
Skutek taki, że niewiele zrobiłam.

Nie wiem, nie jestem przekonana do Allegro. Kupując tutaj, np na marktplaats moge wszędzie podjechać, obejrzeć, pomacać. Z Allegro już sie tak nie da... Jutro właśnie jadę "obmacać" wanienke ze stelażem. W Ikei nie byłam, jakos nie lubię tego sklepu - wiem, dzoiwna jestemIskierka ja zamawialam wozek z PL z Allegro i musze przyznac ze wyszedl o wiele taniej niz tutaj. Pisalam z paroma sprzedajacymi i utargowalam cene za przesylke na 30 Euro. Warto sprobowac. A co do lozeczka to w PL stoi drwniane po Kubie ale nie mialam jak go przetransportowac i kupilismy nowe w Ikei za 70 Euro naprawde bardzo fajne myslelismy ze bedzie takie jak wsztsko z Ikei ale naprawde jst solide i na dodatke jest sciagany caly bok ze jak dziecko bedzie wieksze to mozna zrobic normalne lozko z niego.
A co do ciuszkow to wiekszosc kupowalismy nowych ale u nas na wisce czesto sa Rommelmarkt-y i ludzie sprzedaja naprawde fajne ciuszki ja np. kupilam spodenki z Prenatal uzywane za 0.50 centow i czesto ludzie sprzedaja wanienki, kojce i inne duperele. ostatnio byla taka wanienka jak ja kupilam na stelazu za 15 euro a ja dalam 60 euro.
Tutaj stronka gdzie sa takie rommelmarkty w Holandii Rommelmarkt - Startkabel.nl troche trzeba tam poszukac na tej stronie :-)
.Iguana, taki kolor masz - wozek - wprawdzie tu pisze caramel/beige, ale to chyba w ten desen?To ja mam w takim razie, typowo trafiający w gusta Holendrów wózek, bo kolor "sand";-) hehe ...ale wybrałam taki, bo mi się spodobał.