Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Anna hahahah ale sie uśmiałam. Trzeci świat...... świetna jesteś 

anp
trzeba jeszcze mieć ogródek
ahhh
anp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomysłowe :-). Muszę to obgadać z moim mężemIskierka ja Ci powiem co zrobila moja kolezanka, bo ona tez nie za duzo miejsca miala i ciezko byloby sie ruszyc u nich w sypialni jakby jeszcze komode tam dowalic..od znajomych dostali przewijak z IKEI - dokladnie taki - SNIGLAR Commode - IKEA, sa to dwie poleczki, na gorze kladziesz dziecko i przewijasz, a na dole mozesz sobie polozyc pieluszki, body itd. No i on sciagnal ta dolna poleczke i zamontowal jej to na lozeczku (bo on taki zlota raczka jest i rozne rzeczy wymysla
), do tego domontowal jej koleczka do lozeczka, i moze tym lozeczkiem z sypialni do salonu przejechac
, no ale Ty masz domek, wiec po schodach nie bedziesz nim jezdzila
, ale kup sobie ten przewijak z IKEI, bo i tak chcesz miec 2 lozeczka, wiec akurat 2 polki Ci sie przydadza, jedna na jedno lozeczko, druga na drugie :-);-)
Nie wiem, ja bym sie bała, że on mi się złamie pod ciężarem dziecka...Dzien dobry!!!
Iskierka ja mam taki,mam go na komodzie,ale byly w nim nozki zeby na lozecZko go nalozyc,kupilam w PL,,,,,Profilowany przewijak na łóżeczko Berber twardy 80 x 50 cm - sklep dla dzieci – 2o2.pl,
Ja mam ogrodek i... broń Boże żadnych grzadek na nim. Wystarczy, że juz przed domem rosną kwiatki i nie ma ich kto wypielić.trzeba jeszcze mieć ogródekahhh

To mi powiedzieli w tym CB co innego..., że jest płatne ze swojej kieszenie i że mogę już zaszczepić(Tymek ma 4 m-ce)...ale obiło mi się o uszy że to dopiero po pół roku.
Myślę że warto zaszczepić gdyż jeździmy do tego kraju "trzeciego świata" czyli do PL.
W Polsce bedę z Tymkiem u "prawdziwego" lekarza to zapytam o to szczepienie.
Umylam wszystkie okna wewnatrz i na zewnatrz (a to nie lada wyczyn bo okna mam wielkie balkonowe ok 10 m
i dwa male
) Posprzatalam 3 szafki w kuchni i pól lazienki
,na wiecej juz nie mam sily
A prasowanie mialam w planie ,no zobaczymy jak odsapne

Śmiejcie się;-)...ale ta lekarka dzisiaj użyła najpierw stwierdzenia, że rzeczywiście dobrze zaszczepić na gruźlicę dziecko, jeśli planujemy kiedyś wrócić do kraju, w którym ta choroba występuje. A potem nie wiem czy użyła zwrotu "kraju rozwijającego się"...nie jestem już tego taka pewna, bo byłam zajęta Jankiem i mi umknęło. Dopiero jak wyszłam to pomyślałam..."Kurcze...Ona tak powiedziała?".
.

u nas w tym rok bedzie wszystko