reklama

Holandia

reklama
Sencilla ja bym 30 e góra dala:tak:
Hague extra box i jaka cena:szok::tak:

A co to za tajemnice?;-)

Mój maz tez pojechal do znajomych na mecz a my zostalismy:tak: bo dzis przecholowalam ze sprzataniem:cool::sorry2: i juz mi sie nie chcialo noigdzie jechac.. A Michas tez o 19 zmeczony padl wiec mam czas dla siebie huuuura:tak::tak:
Tez kibicuje i odbstawiam 3;2 dla naszych

POLSKA GOLA!

Aja tez dzis nabylam lózeczko z marktplaatsu za 15e ,jak bedzie przerwa zrobie fote i wstawie:tak:

hej dziewczynki

kopia kopia i cos nie umieja trafic :baffled: moze w drugiej polowie sie cos ruszy........

macie jakies pomysly na jutro ??? bo ja sie zastanawiam gdzie by wyruszyc z tymi moimi gagatkami.
Aha i nie zapomnijcie ze jutro dzien ojca - holenderski

Gosiu pamietamy - prezenty leza w szafie hihi...:tak: dzieci rowniez w szkole cos pokombinowaly wiec bedzie mega neispodzianka...

Karola wieczorem samotny tez fajny... moj Erni padl o 17 i spi ale on cos sie zle czuje od wczoraj:zawstydzona/y: - jakis stan podgoraczkowy ma czy cos...
Ja bym postawila na 3;1 dla PL:-D:-D:-D /marzenie/

My jutro jak bedzie pogoda to rekreacyjnie na rowerki - mamy pare pomyslow a jak bedzie lalo i sie nam bedzie nudzilo to pojade do Ikea:tak:na lody hihi...

aOla uwazaj na siebie kochana... i nie placz.. ;)

zmykam

Chyba mnie troche ponioslo z tym wynikiem:-D:-D

Gosiu ja jeszcze plana nie man na jutro:no::sorry2: Tatus juz dostal od Michalka ze szkoly laurke :tak:bedzie pyszne sniadanko a potem sie zobaczy..:tak:

A to moja dzisiejsza zdobycz ,mielismy odmalowac stare ale mój maz stwierdzil ze za pozadna farbe trzeba dac 20 e wiec zagladnelam na markt..

Załączniki

• DSCF1866.jpg
    DSCF1866.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry