reklama

Holandia

bardzo WAm dziekuje za linki, rozumiem ze te wszystkie blendery co podalyscie nadaja sie rowniez do orzechow? to najwazniejsze dla mnie jest, bo ja jestem crazy nuts monster - orzechojad i uwielbiam dawac zmielone orzechy do wszystkiego :tak:
wlasnie zglebilam opisy tych, ktore podala Anetka i Anna.. jaka jest roznica miedzy nimi? bo sie im przygladam i nie widze wlasciwie zadnej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobitki
nareszcie wolne do piatku :tak: pare dni bylam w pracy i jestem doodop i to nawet nie od roboty tylko od wczesnego wstawania do tego jeszcze noce przerywane przez Thijsje .......

Sencilla ja zawsze patrze zeby blender mial moc 600w wtedy orzechy nawet w lupinach przemielesz ;-) a do tego jak jest markowy to jeszcze gwarancja ze bedzie trwaly

Wlasnie sie dowiedzialam ze przyjaciolka wyprowadza sie z wyspy w okolice Enkhuizen wiec za miesiac czeka mnie parapetowa :-) suuuuuper

Pozdrowienia z Krakowa!:-) Tutaj dość ciepło, ale mało słoneczka jak na razie...w najbliższych dniach ma się pogoda poprawić.

krakow.jpg

P.S. Prośba do moderatorów, aby w temacie "Ważne informacje dla mam..." były zamieszczane jedynie posty informacyjne, bez komentarzy i pytań...bo tak to się zrobi temat rzeka i przestanie spełniać swoją funkcję. Mam prośbę, aby jeden z moderatorów pousuwał posty z komentarzami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry