Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja wlasnie zagladnelam Karola :-) szczesliwej i szerokiej drogi wam zycze i udanej zabawy na weselu
a moj Thijsie prawie caly dzien byl dzisiaj na "nogach" moze z 3 razy po pol godzinie pospal dobzre ze chociaz w nocy dobrze spi
Karola szczesliwej podrozy i...udanej imprezy! ach zazdroszcze ci tych widokow na gorki
Gosiu moi wczoraj pobijali rekord w dotrzymywaniu mamie towarzystwa cala trojka;-)... i tak przez caly dzien ...zawriowac mozna na szczescie w nocy wszyscy spia...;-)
hejka
A wy co jeszcze na plazy lezycie
ja juz chalupe ogarnelam, Daanka do szkoly zawiozlam a reszta chlopow spi jeszcze pranie a popoludniu do lekarza
Nie bylo mnie caly weekend ale nie ma nic do nadrabiania :-)
W sobote podjelismy decyzje w 10 min z mezem ze wywozimy auto do niemiec. Zebralismy sie w pol godziny dzieci odstawilismy do babci i pojechalismy w ciemno do Westfali(nie wiem jak sie pisze) do taty od mojeo T. Naszczescie udalo sie go trafic i mamy juz swiety spokoj z autem. Teraz tylko cos tutaj trzeba kupic niedrogiego w utrzymaniu.