Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to sie ciagle zastanawiam gdzie wysle Naomi, ale mam jeszcze duzo czasu.. jeszcze jakies 9 miesiecy
u nas przed rokiem nalezaloby zapisac dziecko, bo pozniej z miejscami sa straszne problemy 
. My mamy pierszeństwo w przyjęciu ze względu na pracę męza wiec nie było problemu. No i wszystkie szkoły europejskie mają ten sam program, więc przenosząc sie z jednej do drugiej nie ma jazdy z różnicami programowymi.
wiec musze sie te ostatnie chwile relaxowac, zeby moje argumenty byly powalajace z nog i sedzia sie ze mna zgodzil
juz ja im tam pokaze

moze ktoras byla by zainteresowana? 
Cisza jak makiem zasiałAle tu cisza u was :-)
piszcie cos!!! bo ja od 2 stycznia do pracy wracam i zas nie bede miala czasu na pisanie... jeszcze jestem w domu a juz mam 5 klientow, w tym 3 mocne sprawy w sadzie, ktore mam nadzieje wygracwiec musze sie te ostatnie chwile relaxowac, zeby moje argumenty byly powalajace z nog i sedzia sie ze mna zgodzil
juz ja im tam pokaze
![]()
no i jestem w trakcie poszukiwania sekretarki, bo moja obecna odkad mnie nie ma w kancelarii to zapomniala chyba o swoich obowiazkach i co chwila jakies skargi na nia dostajemoze ktoras byla by zainteresowana?
![]()

...Aleksja ja często pracowałam na takim stanowisku ;-) ale niestety za daleko mam a szkoda:-( uwielbiam papierki, faksy i telefony
i cały ten młyn ...może kiedyś jeszcze mi się uda
miłego dnia!!! i trzymam kciuki za ciebie - daj znać jak poszło;-)
kiedys do domu nie wroci:-)