reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam ja dzisiaj pierwsza!!!:-D:-D:-D

Aga nie bardzo wymioty prorokują ząbki....Raczej biegunka, podwyższona temp. i maruzenie dzieciaczka....:tak:Może jakieś rotawirusy dopadły maleństwo???Jeśli dzisiaj będzie to samo to idź z maluchem do lekarza!:tak::tak:

Dziewczyny a gdzie wy się podziewacie???? Wstawać! kawka na stole czeka......:-):-):-)

Ja też sie omeldowuje,kawke wypije duszkiem i pędzę do przedszkola!:-D
Agasta ja miałam tak jak ty...po 4 tyg - normalne po prostu nas tak natura stworzyła!:sorry:
Gosiu dziekuję za życzenia...:tak:;-)
Do popołudnia....

i ja jestem:tak:

agasta- ja dostałam okrespo 10 miesiacach a karmilam chyba do ok 8, to zalezy od ciala każdej z nas:tak:
a co do wysypki, to może claudia miala trzydniówke?po trzydniowce niby zawsze jest wysypka...

aga-pauka ma racje, ze wymioty nie są przy ząbkowaniu... może małej poprostu się ulewa po mleku? albo sie o cos uderzyła i stad te wymioty... lepiej niech lekarz to sprawdzi..

Aga, mozesz isc do lekarza, ale oczywiscie bedziesz musiala zaplacic. My zanim mielismy ubezpieczenie za wizyte zaplacilismy ok. 50 euro.

Witam!! tez juz jestem
Pauka to nie troche ale bardzo sie wyglupilam, i teraz juz tez wiem ze moglam isc prosto do apteki. Bardzo bolaly mnie wtedy oskrzela i o to sie najbardziej balam, ale jak wyszlam to mimo wszystko czulam sie jak nabity w butelke balwan....:crazy:
W sumie moglam isc do ginekologa mniej bym zaplacila a pewnie to samo by mi powiedziala. Teraz juz bede wiedziec na przyszlosc
Aga ja sie ucze z ksiazek sama, a dzisiaj chce zapytac kolezanke czy by mnie uczyla rowniez raz tyg. W internecie nic specjalnego nie znalazlam, mam jedna strone gdzie mozesz sobie robic cwiczenia nt2 Do szkoly niestety nie mam szans chodzic bo mieszkam na wyspie co znacznie odcina mnie od swiata. :laugh2:
A teraz zapraszam na herbatke z miodem

reklama
Do góry