reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej dziewczyny,
u nas troszkę lepiej.
Byłam z małą u lekarza, oskrzela płuca ma czyste gardełko tez ok, tylko ten nosek ma zatkany. Kazał mi kupić sól w srayu o której wspominałyście :-) Psiknęliśmy 2 razy i jakby już lepiej.

Czy któraś z was używała tabletek anty podczas karmienia piersią?

Wszystkim chorowinkom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i ulgi w bólu.

reklama
Hej!

Aga no zapytaj o lekarza oczywiscie i wytłumacz o co ci chodzi!:tak::-D
Agasta ja używałam anty dla matek karmiących...nazwy musiałabym ci poszukac ale myślę że ci sami:tak: dobiorą odpowiednie!
Olgunia foteczki boskie - jak w kalejdoskopie tez mam takie gdzieś na galerii na NK...:-D
Pauka ale ci córeczka szybko rośnie...za niedługo roczek będziemy świętować!:szok::-D
Ja już uciekam bo coś śpiąca jestem...dziś obudziłam się o 1.00 a zasnęłam koło 4.00:wściekła/y::-(czyli w sumie niewiele pospałam...

Spokojnej nocki...pa.

Aga niestety ja jeszcze nie jestem w NL....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mój mąż jakiś czas był i mieliśmy już po jego powrocie do PL na urlop wracać razem ale niestety przez ten kryzys nam sie popsuło....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szczerze mówiąc to zaczynam juz wątpić czy w końcu nam sie uda wyjechac do NL....:-:)-:)-(

Olgunia ten kolaż jest świetny!!!!:-):-):-):tak: A Sebuś to niezły przystojniak....:blink:;-);-)

Witam Was
Nie miałam przez kilka dni neta, więc mnie nie było. Nadrobiłam już zaległości, ale chyba nie dam rady napisać do każdej z osobna:baffled:.
Mam złą i dobrą wiadomość, zacznę od dobrej....

Uroczyście oświadczam iż dnia wczorajszego Oliwierek wyruszył przed siebie na własnych nóżkach, ma małe problemy ze zmieszczeniem się w futrynie przy braniu zakrętów, ale daje radę:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja mam mega doła:-(
Biorę Yasmin, okresu brak, piersi mnie bolą i do tego mam takie humorki, że ryczę non stop:wściekła/y::hmm::hmm::hmm::hmm:. Nie byłam chora, brałam regularnie pigułki i już sama nie wiem... Mój M twierdzi, że wyolbrzymiam:crazy:.

Jakie ja bledy robie szok:szok:.Sorki ,ale jestem strasnie roztargniona:tak:.
AGASTA tabletki sa min. cerazete(nie wiem jak sie to pisze)mowila mi o nich polozna i czytalam w mamo to ja.Wystarczy jak pojdziesz do rodzinnego i powiesz to da Ci recepte:tak::tak::tak:
ANETKO gratulacje i buziaczki dla synka!!:-):-).Jak tak wyglada sytuacja to idz do lekarza niech Ci zmieni:tak::tak:.Po co sie meczyc.
PAUKA my tu czekamy na was:tak::tak:
Oki ja juz sie zegnam i ide nyny.dobrej nocki

Anetko to niemożliwe:no::no::no: Przecież brałaś pigułki i jak sama mówisz nic niespodziewanego sie nie stało, więc to raczej nie mogło sie stać.....:confused2::confused2::confused2:
Na wszelki wypadek prosze zrób test....Wtedy przynajmniej się uspokoisz i trzeźwo spojrzysz na tą sytuację....:tak::tak:.Ale jestem z tobą!!!!:tak::-)

Aga mówisz i masz.....Zadowolona???!:confused2::tak:;-):-)

Witam...

Anetko gratuluję samodzielnych kroczków...teraz się zacznie!:-D
A co do domniemanej ciąży Pauka ma racje...uspokój się i zrób test...:tak:
Pauka Maja ma dziś 7 miesięcy tak?;-)bo chyba cos poprzestawiałaś w suwaczku...mimo wszystko gratuluję przecież mamy wiedzą najlepiej!:-)
Ann wytrwałości życze...jeszcze chwilka i zapomniz co to spotkanie z PANEM TOALETĄ!;-):-D
Agasta ja właśnie brałam cerazete....dzięki Karola!za przypomnienie.....

Kawke?

reklama
pauka pewnie ze jestem zadowolona dzieki wielkie dziewczyny powiedzcie mi mleko modyfikowane FRISO STANDARD i FRISO KONFORT co to sa za mleka moze na takie bym przeszla ale nie wiem o co tu chodzi

Do góry