reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ja wróciłama z pracy, padam z nóg....:baffled:
Beauty dzięki za linka...jeszcze sprawdze tą możliwość!;-)
Olgunia mój jest na tym samym etapie a nawet ostatnio wkrętarką poodkręcam śruby mocujące listwe na schodach!:szok:
Anetko ja bym też podjechała do lekarza przy szpitalu...:tak:
Ann mam książke dla ciebie, zaglądnij do mnie!:-)
Agasta nastawiłaś mnie optymistycznie...do holenderskiego!

reklama
hej, mała spi od 12 a ja sie nudze:-p:-D

anetka szybko mi do szpitala jechac bo z tym nie ma żartów:no:
olgunia foteczki świetne, a Sebcio śliczny:tak:
ania a czym się tak zmeczyłaś w pracy że padasz z nóg:-p;-)
agasta,moim zdaniem świetnie znasz holenderski:tak:

w przyszłym tygodniu bede miec książki z kursu holenderskiego od koleżanki:-) wiec zobaczymy co z tego wyjdzie, ona twierdzi ze się dużo z nich nauczyla,ale jej mąż jest holendrem,więc ma kto ją uczyc i cwiczyc.
Mnie to chyba Zośka nauczy:baffled::-D

Witam :-):-)
kawkę piję kto chętny .....
obiadek się gotuje mały szkodnik śpi chwila odpoczynku bo zalatana jestem ze :szok:w srodę planujemy już wyjechać do Holi a tu jeszcze tyle spraw do załatwienia jutro jeszcze na Mazury jedziemy do Arka rodziny porozwozić już zaproszenia na wesele bo potem przyjedziemy dopiero w maju do PL a ten czas w Polsce zasuwa że :szok::baffled::szok:niedawno przyjechaliśmy a zminęło nie wiadomo kiedy :baffled:

Olgunia Sebuś sliczny!!!!!!!!! a ten telewizor to u mnie już by nie mógł tak stać bo Dawidek by go zaraz załatwił my musieliśmy zawiesić na scianie telewizor, dekoder ,dvd wysoko bo by go już nie było schody też mój mały ma opanowane do perfekcji wystarczy na chwilkę zostawić otwartą bramkę a on już tam jest a powiedz mi kochana jak ty oduczyłas Sebcia cycusiowania bo ja po powrocie do NL też chcę go oduczyć ale powiem szczerze że nie wiem się jak za to zabrać tym bardziej że on teraz potrafi w ciągu dnia kilka razy ciumkać cyca i nie dlatego że jest glodny tylko tak "o"a jak mu nie chce dać to wielki płacz był
a jeszcze teraz i w nocy zaczą się budzić a już przesypial całe noce :baffled::crazy::szok:
Anetko zdrówka dla synusia !
też powinnam zacząć się uczyć języka holenderskiego ale narazie mnie to przeraża:szok::szok::szok::szok: próbuje narazie trochę w domu sama się uczyć ale jak dla mnie to jakiś trudny ten język albo ja jestem jakaś " tepa ":crazy::rofl2::rofl2:
milego dnia laski idę do kuchni bo mi się zaraz zupa wygotuje:baffled::baffled::baffled:

natka śliczna sukienka :tak:
agnes musisz byc konsekwentna i jak postanowisz mu juz nie dawac to nie! powiem ci że jest to trudne, ale na twoim miejscu odstawiłabym go pomału tak jak ja Sebcia najpierw w dzień nie dawałabym mu już cyca a później w nocy po jakimś czasie.:-)
pierwsza noc była najgorsza płakał 1.5 godziny druga z 15 minut a trzecia juz 5 minut i zawsze około 23 sie budził tak jak dostawał cycocha :happy:
teraz spi mi o wiele lepiej :tak:
co do tv my tez chcemy powiesić ale may problem z dekoderem i tymi kablami musielibysmy kupic jakoś szafke na te dvd itd ale są ładne tylko nie beda mi teraz pasowac a i tak chcemy w tym roku zmienić wystrój salonu i wrzystkie rzeczy wyrzucić bo sa stare jak sofy i stół i ława ....... i teraz wstrzymuje sie jeszcze moze na lato jak sie wezmiemy za kupowanie mebli to tv bedzie wisiał.:tak:
aneta do szpitala i to szybko żeby małemu sie nic nie stało :nerd:

Bry:-)
Aneta nie czekaj już dłuzej ,jedz do szpitala.Ostrozności nigdy za wiele:tak:Możesz podrzucić do mie Oliego:tak::tak:.Ja się chetnie nim zaopiekuje:tak:.
Natka WOW piekna suknia!:happy:
Ania teraz odpoczywaj po pracy:tak:.
Sencilla jak dziewczynki?
Ann a zdrówko?

Hej!

Natka kiecka EXTRA!:-D
Ogólnie to mam w pracy luzik czyli tzn rutynę ale czasami ne nadążam za Ernim i tak było dzisiaj...byl ze mną w pracy i zmęczył mnie psychicznie!:rofl2::szok::baffled:
A potem pognaliśmy z nim po Karinę do przedszkola...a tak wogóle to mam ciężkie dni z moim i mam dość wszystkiego!;-):-)
U nas telewizor salonie stoi jak stał...synuś czasami wyłączył go pare razy ale ogólnie nie dokucza mu!
W dziecinnym pokoju za to TV z dvdv na podstawie zamontowaliśmy bo nie mam kontroli jak sobie tam siedzą i oglądają sami!:-D

Czy ktoś ma ochotę na kawkę?

reklama
Hej hej
u nas już troszke lepiej...tzn wymiotów brak a i kupy też raczej robią się normalne....Chyba zadziałał Bactrim, bo sama postanowiłam małej go dać, na własną rękę....Tak miałam z Oli, że kazały mi dawać tylko Lakcid, a to się potem okazało, że to bakteryjne było i nie obyło sie bez leżenia w szpitalu....

Natka suknia boska....Bedziesz wyglądać jak księżniczka!!! Zazdroszcze ci, bo sama bym taką chciała ubrać, ale z moimi gabarytami to mogę pomarzyć tylko.....

Ann no wreszcie się odezwałaś.....Jak sie czujesz kobieto???

Anetko ja też sądzę , żebyście pojechali do szpitala....Coś mi się to nie widzi, że już tyle czasu Niko się męczy....

Agnes co do oduczania z cycuchem to moja rada to spokój i konsekwencja....A w nocy najlepiej, zeby do małego wstawał tata, przez te kilka dni....Takie rady dawała SUPERNIANIA!!!;) Oczywiście zgadzam sie z Olgunią....

Ostatnia edycja:
Do góry