reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

I M I O N A

reklama
Tola ,Maks,Karolinka iSzymon bardzo ladne.Maks mi sie snil ostatnio znowu nie wiem czy to cos znaczy.;-) ;-)

Powiem wam dziewczyny ze nigdy nie przypuszczalam ,ze ybor imienia to taka ciezka i odpowiedzialna sprawa.Zawsze myslalam ze to taka latwa sprawa. jak bylam mala chcialam angelike i sandre. a teraz jak mezowi mowilam ze dalej mi sie podobaja to ona zapomnij.panie do towarzystwa:-D :-D
Dal chlopca poba mi sie jeszcze patryk ale za duzo ich jest w naszym otoczeniu.:eek:

Powiem wam dziewczyny ze nigdy nie przypuszczalam ,ze ybor imienia to taka ciezka i odpowiedzialna sprawa.Zawsze myslalam ze to taka latwa sprawa.

Tez nie myslalam, ze bedzie tak ciezko.
W koncu to decyzja na cale zycie i nigdy nie wiemy czy trafimy w gust dziecka - moze bedzie bardzo niezadowolone z naszego wyboru? :baffled:
Coz, trzeba podjac ryzyko ;-)

A u nas BORYS zostanie. Po tym jak wczoraj po koncercie Leszka Możdżera mąż załatwił na płycie i plakacie autograf na którym Możdżer napisał ...dla K. i Borysa - nie zmienimy napewno!:-)
I moja przyjaciółka, która ma synka z lipca 2005 powtarza zebym się nie dała prowokować tym którym to imię się nie podoba, nam się ma podobac i koniec!:-)

to najwazniejsze, aby rodzicom sie podobalo, a nie babciom, dziadkom, ciotkom...
choc z reguly tak jest, ze oni zawsze kreca nosem i chcieliby miec jakis wplyw na wybor imienia :eek:
niektorzy sie temu poddaja, inni nie...mam nadzieje, ze u nas nikt nie bedzie marudzil, albo przynajmniej nie bedzie tego robil zbyt glosno, bo sie wkurze :wściekła/y:

Borysek slicznie i ma autograf.
Glupim gadaniem sie nie przjmuj.

Moj maz wymyslil ostatnio Tadzika :baffled:
Ani na J ani mi sie nie podoba, w dodatku zle kojarzy
bedzie sie tak ze mna draznil cos czuje...

Ja w zanadrzu i tak chowam Julka i Jacusia, jak na razie.

a my jeszcze dalego w polu z wyborem imienia (jak ze wszystkim zreszta...:-D) ustalilismy wstepnie, ze wybierzemy kilka i jak sie urodzi, to stwierdzimy, ktore pasuje:-)
na razie podoba mi sie Julia, Oliwia, Emilia, Paulina:-)
jeszcze Lena mi sie podoba, ale moj maz kategorycznie zaprotestowal, wiec odpadlo...tak samo zareagowal na Ige...:laugh2:

reklama
Ja to już sie nawet nie zastanawiam, nie wiem ale mam dziwną fobię przed nadaniem imienia, które np jest już w rodzinie, albo jakaś sąsiadka je nosi :baffled:
i jednocześnie nie chce dać imienia jakiegoś niespotykanego, dziwnego, z którym dziecko będzie miało problemy w przyszłości
po prostu nie wiem.:-( podobają mi sie imiona ale jeśli kojarzą mi sie z jakąś koleżanką, która je nosi - zaraz z nich rezygnuję:szok:

Do góry