sembonzakura
Fanka BB :)
Już mi szwagier skwitował że ksywa w szkole będzie Skoda na 100% a ja na to że lepsza Skoda niż 'ruda' albo 'deska'
I tak oto podjęłam decyzję moja córcia będzie Oktawią
tylko jeszcze nie wiem jaka pisownia :>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przestaliśmy myśleć, czekamy na natchnienie... "Zosia" nam przyszła po USG 3D jak zobaczyliśmy zdjecie twrzy podpartej rączką w pozie myśliciela. i ktos powiedział, że będzie myślicielka, filozof a dalej już wiadomo, po łacinie poszły skojarzenia, a że pasowało też do przodków, bo obie babcie J. to Zofie, moja prababcia i jedna ciocia, to zostało uzgodnione
Hania piękne, sama tak dałam na imię mojej SiostrzeJa coraz mocniej skłaniam się ku Hani. Chłopięcego nie mam![]()

Blind (blajnd) to ślepy, a nie Blanka;-)Hania mi się bardzo podoba, ale w naszym towarzystwie jest już zarezerwowana przez znajomych, w prawdzie rodzi im sie teraz chlopiec ale caly czas mowia ze jak bedzie w przyszlosci dziewczynka do bedzie Hania.
Podoba mi się też Blanka, ale mąż mówi, że z angielskeigo wymawia się tak słowo: ślepy i jemu się to niestety już źle kojarzy.
U nas i tak w 70% będzie chłopiec, więć staneło na Wiktorze Wiktorku.
Podoba mi się również Filip, ale mąż prosi o Wiktora![]()