reklama
mysiak
Fanka BB :)
U nas R kategorycznie nie zgadza sie na chłopiece Maciek... (on wybiera dla chłopca) wiec wstępnie będzie Dariusz... ale to jeszcze moze sie milion razy zmienic,
citrus
U mnie nadal posucha... Ale zrobiłam sobie listę "do rozważenia":
- Antoni,
- Daniel,
- Franciszek,
- Igor,
- Jan,
- Jakub,
- Mateusz,
- Rafał,
Żadne nie podoba mi się na tyle, bym była w stu procentach przekonana. W. ma długie nazwisko, kończące się na "ski", a wcale nie jest łatwo... Na dziś na przykład "Mateusz" byłby moim typem.
I właściwie zrobiłam siku i pomyślałam, że Antoni i Jan odpadają.
- Antoni,
- Daniel,
- Franciszek,
- Igor,
- Jan,
- Jakub,
- Mateusz,
- Rafał,
Żadne nie podoba mi się na tyle, bym była w stu procentach przekonana. W. ma długie nazwisko, kończące się na "ski", a wcale nie jest łatwo... Na dziś na przykład "Mateusz" byłby moim typem.
I właściwie zrobiłam siku i pomyślałam, że Antoni i Jan odpadają.
Ostatnia edycja:
citrus
Przecież to obłęd jakiś. Mamy nadać imię NA CAŁE ŻYCIE. Do mnie nie przemawiają niektóre zdrobnienia, albo pełne wersje. Podoba mi się na przykład wersja "Staś" (jakieś takie miłe skojarzenia z "W pustyni i w puszczy"), ale na "Stanisław" albo "Stasiek" mam ciary na tyłku.
Podoba mi się "Rafał", ale "Rafałek" jest poniżej normy. I tak wiecznie, do każdego imienia mogłabym się przyczepić
O, teraz sobie przypomniałam, że jeden Rafałek nas chciał naciągnąć na kasę. No i dupa zbita, po imieniu.
Podoba mi się "Rafał", ale "Rafałek" jest poniżej normy. I tak wiecznie, do każdego imienia mogłabym się przyczepić
O, teraz sobie przypomniałam, że jeden Rafałek nas chciał naciągnąć na kasę. No i dupa zbita, po imieniu.reklama