reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?????

tylko pozazdrościć tego zdecydowania!
z moim mężusiem nie jest tak łatwo!!!! ;) uparł się na Tomka (chociaż sam ma tak na imię) żadne imiona"narazie" nie wchodzą w gre!! mam nadzieję że to jednak minie...
naszczęście z dziewczynką jest mniej problemu, Julia albo Zuzanna
Maja też mi się bardzo podoba, sama tak chciałam dać na imię , no ale mój kochany jest dość uparty... :)
nie wiemy jeszcze co to będzie, ale jak będzie chłopak to czekają mnie ciężkie rozmowy co do imienia... ;)

reklama
Gosiaf A wiesz co?? Jakiś czas temu chciałam sobie wkleić i zrobiłam nawet taki sam jak Ty. Wygenerował się ten klucz ale jakoś go nie wkleiłam. Zaraz to zrobię jeszcze raz i zapytam co dalej. A! i jeszcze jedno. Po każdej wizycie u lekarza powinnam sobie cofnąć termin o tydzień lub dwa, bo lekarz mi dodaje tych tygodni :)

Zuzia też jest śliczne, ale u mnie odpada, bo jakbym dała tak na imię córeczce to z siostrą cioteczną nazywałyby się tak samo. Mojego chłopaka brat ma córkę Zuzię, i synka Filipa, który w pierwotnej wersji też miał byś Jankiem, ale na szczęści nie jest ;D

:) Więc już wiem córeczka :) :) :)  miał być Aleksander Wiktor  , a jest Aleksandra Wiktoria  :laugh: :laugh: :laugh: Podoba mi się jeszcze Kamila hymmm Oliwia aaaa i Sandra Kobiety pomóżcie no nie wiem ????????

poza Kamilą.....zarowno Wiktoria, Ola jak i Oliwia to typy nasze hahahaha ale narazie zakladam ze chlopiec bedzie.... Oliwia mi sie najbardziej podoba tylko zastanawiam sie czy dzieci nie beda ja pozniej przezywaly ...od oliwy do smazenia.... Wiktorii jest strasznie duzo ale mnie juz to dobija ze imiona ktore podobaja mi sie od lat jak Julia np sa tak powszechne teraz...

Klara wszystkie imiona piekne.
Myfa co do Oliwii to teraz jest ich tyle, że nie sądę, żeby dzieci przezywały mała.

reklama
Karolinka moze bedzie mala? hmmm mialam kolezanke Inka na nia wolalam....pewnie jeszcze z 10 razy mi sie zmieni chociaz Laura mi sie podoba ale jak zdrobnic to imie?

Do góry