Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rewelacja pękam ze śmiechu
Wiesz co czasem faktycznie tak jest że do końca nie wiedza rodzice a jak zobaczą dziecko to od razu przychodzi im pomysł
Moze tak bedzie u Was albo poprostu bedzie dziewczynka
Kiedyś dawno dawno temu jak byłam w ciąży z Klaudia byłam pewna ze będzie chłopiec i mieliśmy mu dac na imię Damian Ale jakoś po tylu latach mi się odwidzialo i teraz nie mam pojęcia dla dziewczynki łatwiej albo Amelia albo Emilia a moze będzie Fabian lub Kacper sama nie wiem
Czarnulka, w takim razie musi być dziewczynka ja wczoraj przejrzałam imiona, mam kilka typów, ale mężowi dosłownie wszystkie się źle kojarzą... Więc nadal mamy problem ;/
My w pierwszej ciaży mielismy tylko imię dla dziewczynki i mąż powiedział musi być córka i jest
Za to teraz bardziej podoba nam się imię dla synka ehh zobaczymy kto tam siedzi, póki co się nie ujawnił;-)
No moze cos w tym jest ja z chłopcami miałam dla chłopców jak mi pozniej lekarz powiedział ze 1 z 2 bedzie dziewczynka to był ogromny problem 0 pomysłów No i mam 2 chłopaków
Ja mam imię tylko dla dziewczynki i to jednej-Julka. Kompletnie nie mam pomysłu zgodnego z mężem. On chce proste typu Ania Krzyś. Mi się podobają Hania Wiki Lila dla chłopca Szymon Jakub Staś Jas. To mój mąż zaraz mówi o nie tylko nie tak bo miałem takiego kumpla i był taki a taki