reklama
A mi sie Anielka podoba i dobrze kojazy. Moja psiapsiolka tak nazwala swoja coreczke ale caly czas do niej Nelusia mowi.
Moja Urszulka na 47 miejscu wiec jest ok. a w Londynie pewnie na jakims tysiecznym wiec jeszcze lepiej
Moja Urszulka na 47 miejscu wiec jest ok. a w Londynie pewnie na jakims tysiecznym wiec jeszcze lepiej

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Giza - A mi się Aniela baaaardzo podoba - bratanica ma właśnie Maja Aniela - to po mojej babci, której imię dokładnie odpowiadało charakterowi... Cudowna z niej kobieta była.... 
Najwspanialsza mama i babcia...
Poza tym to imię nieczęsto się powtarza a w moim przypadku to też jedno z kryteriów wyboru.

Poza tym to imię nieczęsto się powtarza a w moim przypadku to też jedno z kryteriów wyboru.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Jak ja chcę mieć małą Anielkę, uwielbiam to imie!!! Ale z naszym nazwiskiem brzmi idiotycznie, niestety... Coż, Anielkę będę mieć z kolejnym mężem))
hahahaahahaahahahaa.... faktycznie! No rozwaliłaś mnie....

Dusia08
Marzec '08
A mojego imienia wcale na tej liscie nie ma
czyzby takie brzydkie bylo?

reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Szkoda,że moja babcia była Genowefa a druga Helena
bo na żadne się nie skuszę.
A w tym rankingu podsumowującym ogólnie ilośc nadanych imion z ostatnich lat to dopiero kapa:-(Zuzanna w ścisłej czołówce.Kurde,żebym takie dane miała co do naszego U.M.w Kielcach.
Najpopularniejsze i popularne imiona nadawane w Warszawie

A w tym rankingu podsumowującym ogólnie ilośc nadanych imion z ostatnich lat to dopiero kapa:-(Zuzanna w ścisłej czołówce.Kurde,żebym takie dane miała co do naszego U.M.w Kielcach.
Najpopularniejsze i popularne imiona nadawane w Warszawie