Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne! WitamyCześć , można dołączyć do grupy?![]()
WitamHej wszystkimjestem tu nowa, w styczniu bedziemy podchodzic do in vitro po nie udanej iui. Nasz problem to niska ilość plemników.
Czy możecie mi powiedzieć w którym + - dniu cyklu miałyście lub macie „zaplanowaną” punkcje (przy stymulacji i krótkim protokole) ?
Z góry dziekuje za pomoc i oczywiscie trzymam za Was mocno kciuki![]()
PowodzeniaWitamja punkcję miałam w 10 dc ale to wszystko zależy od ilości i wielkości pęcherzyków
Jutro mam transfer trzymajcie mocno kciuki![]()
Nie dziękujePowodzenia![]()
Cześć! Jak wyżej - wiele zależy od tego, jak rosną pęcherzyki i w jakiej ilości, także od długości Twojego cyklu (ja mam długie). Do tego u nas doszła kwestia tego, że punkcja nie może wypaść w weekend. U mnie wyszedł 19. dzień!Hej wszystkimjestem tu nowa, w styczniu bedziemy podchodzic do in vitro po nie udanej iui. Nasz problem to niska ilość plemników.
Czy możecie mi powiedzieć w którym + - dniu cyklu miałyście lub macie „zaplanowaną” punkcje (przy stymulacji i krótkim protokole) ?
Z góry dziekuje za pomoc i oczywiscie trzymam za Was mocno kciuki![]()
WitajWitamja punkcję miałam w 10 dc ale to wszystko zależy od ilości i wielkości pęcherzyków
Jutro mam transfer trzymajcie mocno kciuki![]()
Hejka co tam u ciebie...Cześć! Jak wyżej - wiele zależy od tego, jak rosną pęcherzyki i w jakiej ilości, także od długości Twojego cyklu (ja mam długie). Do tego u nas doszła kwestia tego, że punkcja nie może wypaść w weekend. U mnie wyszedł 19. dzień!
Powodzenia!
Cześć! Właśnie straciłam swoją pierwszą ciążę, więc powiedzmy, że nie najlepiej... Za jakiś czas pewnie wrócę do całego procesu.Hejka co tam u ciebie...![]()