Tak. Neoparin rano A acard wieczoremMam jeszcze do Was pytanie bo oprócz progesteronu to biorę jeszcze Acard 150 i mam zacząć jeszcze neoparin 0.4 czy wy tez tak miałyście?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak. Neoparin rano A acard wieczoremMam jeszcze do Was pytanie bo oprócz progesteronu to biorę jeszcze Acard 150 i mam zacząć jeszcze neoparin 0.4 czy wy tez tak miałyście?
Dziękuje właśnie to samo mi powiedziała moja Pani dr chociaż ja ciapa Acard brałam rano ale mam nadzieje ze wszystko będzie okTak. Neoparin rano A acard wieczorem
Jesteś napewo super matkąCześć dziewczyny, ja całkiem z innym tematem....
Te nasze dzieciaczki są tak wyczekane, wymodlone, bezbronne...
Dziś w nocy zwątpiłam czy zasługuje na Mojego Skarba...
Po raz pierwszy od 8 m-cy straciłam w nocy cierpliwość na jego wybudzanie sie i rzucanie przez sen.... Nie dość że krzyknęłam to jeszcze szarpnęłam nim (dosadnie przełożyłam z pleców nas bok) żeby ułożyć go do spania bo nawet ze mną nie chciał spać.... Dzięki Bogu nie wystraszył Sie i nie płakał..
Nie jestem pewna czy jestem dobrą mamąnie mogę sobie z tym poradzić
![]()
To, że masz tego typu wątpliwości, ta troska świadcza o tym, że jesteś najlepsza mama jaka możesz być dla swojego szkrabaCześć dziewczyny, ja całkiem z innym tematem....
Po raz pierwszy od 8 m-cy straciłam w nocy cierpliwość na jego wybudzanie sie i rzucanie przez sen.... Nie dość że krzyknęłam to jeszcze szarpnęłam nim (dosadnie przełożyłam z pleców nas bok) żeby ułożyć go do spania bo nawet ze mną nie chciał spać.... Dzięki Bogu nie wystraszył Sie i nie płakał..
![]()
Niestety nie wiem kto jest autorem tego tekstu. Jest on zasięgnięty z innego forum gdzie wstawiła go jedna z dziewczyn i też, nie wiedziała kim jest auror.Cześć dziewczyny, ja całkiem z innym tematem....
![]()
Hej pierwszego leku nie brałam wiec nie znamJa po wizycie kwalifikacyjnej. Biorę pabidexamethason (czy któraś z Was brała? Strasznie pękają mi po nim naczynka na nogach ! Jestem przerażona). Około 3 dni przed transferem dołączy neoparin (heparyna). Kto jest po zastrzykach ? Jak to wyglada? Tak jak przy stymulacji ? Rożne rzeczy słyszałam![]()
To chyba problem każdego człowieka, że czasem puszczają nerwy. Ja jeszcze dziecka nie mam ...ale mam tak z moim psem ( więc wersję demo mamCześć dziewczyny, ja całkiem z innym tematem....
![]()
A jak to znosisz ? Bolą ? Trzymaj się dzielnieHej pierwszego leku nie brałam wiec nie znamja jestem po transferze i tez muszę sobie wstrzykiwać neoparin
biedne my
![]()