Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam u jednego i drugiego i zdecydowanie bardziej byłam zadowolona z wizyty u doc. P. Pomimo jego sławy jest człowiekiem bardzo pokornym i sluchajacym pacjeta. Dr S. za to przepisuje silne leki i na pytania jakie są skutki uboczne odp że żadne! Docent za to jest swiadomy tych skutkówPowiedzcie mi gdzie przyjmuję doktor Sydor?
Może do niego spróbuję skoro do Paśnika nie zapisują już
Dobrze ze się zaczęło. Bierz tabletki przeciwbólowe. Odpoczywaj.Dziewczyny u mnie w końcu zaczęło sie wczoraj kreawienie , szczerze mówiąc myślałam, że łagodniej to przejde , dzis miałam naprawde bardzo silne skurcze brzucha![]()
Kochana może weź No-Spe powinno pomocDziewczyny u mnie w końcu zaczęło sie wczoraj kreawienie , szczerze mówiąc myślałam, że łagodniej to przejde , dzis miałam naprawde bardzo silne skurcze brzucha![]()
Najłatwiej się do niego dostać w Sport Medicum w Krakowie. Przyjmuje w środy i podobno piątki. Jeśli podadzą Ci jakiś odległy termin, to dzwoń we wtorek lub czwartek rano i pytaj czy jakiś termin się nie zwolnił. Panie z rejestracji potwierdzają terminy dzień przed wizytą i nieraz ktoś rezygnuje. Ja właśnie tak się do niego dostałam pierwszy raz z dnia na dzień.Powiedzcie mi gdzie przyjmuję doktor Sydor?
Może do niego spróbuję skoro do Paśnika nie zapisują już