raisonnablement
Fanka BB :)
Do tego dużo wody i elektrolitów!będę w takim razie żywić się jajkami, serkami wiejskimi, tofu, ciecierzycą i fasolą![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Do tego dużo wody i elektrolitów!będę w takim razie żywić się jajkami, serkami wiejskimi, tofu, ciecierzycą i fasolą![]()
Frytusie zjedzone?Melduję że ja już po transferze. Dziękuję za wszystkie kciuki dziewczynyBlastka się pięknie rozprężyła i zaczęła wychodzić z otoczki więc nie trzeba było stosować nacięcia. I bez podłoża embryo glue ostatecznie wyszło
najgorszym elementem było oczekiwanie z pełnym pęcherzem
a tak to zabieg totalnie bezbolesny. Za tydzień robię pierwszą betę. Niech się teraz mocno wgryza!!!
![]()
No ba! Nawet stary się poświęcił i zjadł mimo że nie przepadaFrytusie zjedzone?![]()
To PUPO to mi się właśnie z Tobą już kojarzy!No ba! Nawet stary się poświęcił i zjadł mimo że nie przepadaod dzisiaj jestem PUPO’ą (Pregnant Until Proven Otherwise)
![]()
trzymam kciuki za dodatnia betę! Byłaś na cyklu sztucznym? Jesteś na l4 czy pracujesz?Hejka, 31 sierpnia 2024 miałam transfer blastki 4.1.1. w czwartek pierwsza beta, ale się mega stresuje. To moje pierwsze in vitro w tamtym roku dwie nieudane inseminacje, 5 lat bezskutecznych starań. Objawy jak na okres, ale przyjmuje luteinę i estrofen dopochwowo, w dniu transferu progesteron 77. Organizm pewnie reaguje na hormony, ale wiecie same człowiek się doszukuje wszystkiego.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki![]()
tak, cykl stymulowany 18 pęcherzyków, 12 dojrzałych, ale tylko 6 podanych do zapłodnienia w efekcie końcowym 2 zarodki 4.1.1 jeden podany drugi w depozyt.trzymam kciuki za dodatnia betę! Byłaś na cyklu sztucznym? Jesteś na l4 czy pracujesz?![]()
Aaaah czyli transfer świeży miałaś od razu po punkcji? Nie wiem czemu założyłam że miałaś mrożonytak, cykl stymulowany 18 pęcherzyków, 12 dojrzałych, ale tylko 6 podanych do zapłodnienia w efekcie końcowym 2 zarodki 4.1.1 jeden podany drugi w depozyt.Na l4 nie mam ciężkiej pracy, praca biurowa natomiast bardzo stresująca ostatnio mamy duże braki kadrowe i zdecydowałam, że po transferze potrzebuję trochę spokoju
![]()
tak świeży, mogłam zdecydowaćAaaah czyli transfer świeży miałaś od razu po punkcji? Nie wiem czemu założyłam że miałaś mrożonykorzystaj z L4 i odpoczywaj
![]()