amusedxxx
Moderator
A jakiego proga bierzesz? 2xcyclogest i 3xdupek standardowo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiego proga bierzesz? 2xcyclogest i 3xdupek standardowo?
Ja obstawiałam, że będę miała może z 30, a tu taki szokAle z progesteronem zaszalałaś![]()
Tak, cały czas ten sam zestawA jakiego proga bierzesz? 2xcyclogest i 3xdupek standardowo?![]()
No to brawo, super Ci się przyswajaTak, cały czas ten sam zestaw![]()
A jak tam u Ciebie? Rośniecie zdrowo?![]()
Piękny wynik. Gratulacje![]()
Wspaniały widok po tylu latach walki, kciuki nadal mam zaciśnięte mocno za dalszy bezproblemowy przebieg ciąży
![]()
Taką mam nadziejęA jak tam u Ciebie? Rośniecie zdrowo?![]()
to się tylko zamelduj po wizycieTaką mam nadziejęw niedzielę wieczorem się dowiem, bo mam USG.
O to pytanie dla mnie! Ja wchłaniam bardzo dużo staraczkowego kontentuZaobserwowałam tą dziewczynę na insta, jak tylko wrócę do domu to prześledzę jej profil. Ostatnio szukałam nawet tego typu profile (starania, niepłodność, in vitro) polecacie jeszcze jakieś?
Zacna listaO to pytanie dla mnie! Ja wchłaniam bardzo dużo staraczkowego kontentu
Insta:
Uniquely knitted
Infertilityfriends
Tarrah Jordan
Jessi passini (the passinis)
India Bateson
While we wait
Adelaide a white
Julievlorentzen
Jen element Pilates yoga
Embryomanofficial
Stowarzyszenie in vitro