Nelliel
Fanka BB :)
Od wysokości progesteronu oraz czy się bada zarodki, wtedy automatycznie odroczonyA od czego zależy czy jest transfer świeży czy mrozony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od wysokości progesteronu oraz czy się bada zarodki, wtedy automatycznie odroczonyA od czego zależy czy jest transfer świeży czy mrozony?
To kiedy badają jego poziom?Od poziomu progresteronu. Zazwyczaj jak pow 1 odwlekają ( w sensie nue robią świeżego )
Mi progesteron badali w trakcie stymulacji kilka razy ale to jak byłam jeszcze w Parens. Ale też czy świeży transfer to zależy jak się z lekarzem umówisz. Ja miałam pełną dowolność przy poprzedniej procedurze. Jedynie musiałam się określić w dniu punkcji jeśli świeży, bo musiałam zacząć brać leki i później mogłam jescze zmienić zdanie.To kiedy badają jego poziom?
Przy punkcji?
Diagnostyka bardzo przekłamuje wynik amh na naszą niekorzyść- przynajmniej w Krakowie. Chyba nie potrafią dobrze przechowywać próbek. U mnie w diagnostyce amh wyszło 0.6 i robiłam drugi raz też u nich ale na szpitalu i ponownie wyszło 0.6. Z płaczem jechałam do lekarza, że jest dramatyczny spadek i gin kazała mi ponowić w innym labie. Zrobiłam w synevo i wyszło 1,3 a pół roku później w klinice gdzie badają na miejscu i miałam 1,6 albo1,8 już nie pamiętam.Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki
to w poniedziałek skoczyć do labu gdzie robiłam wcześniej i wyszedł mi dwukrotnie wyższy, październik 2023 1,68, Maj 2024 1,67, Styczeń 2025 0,67. W ivf jest jakaś norma minimalna ….?Diagnostyka bardzo przekłamuje wynik amh na naszą niekorzyść- przynajmniej w Krakowie. Chyba nie potrafią dobrze przechowywać próbek. U mnie w diagnostyce amh wyszło 0.6 i robiłam drugi raz też u nich ale na szpitalu i ponownie wyszło 0.6. Z płaczem jechałam do lekarza, że jest dramatyczny spadek i gin kazała mi ponowić w innym labie. Zrobiłam w synevo i wyszło 1,3 a pół roku później w klinice gdzie badają na miejscu i miałam 1,6 albo1,8 już nie pamiętam.
Mi badali co wizytę . Na ostatniej pare dni przed już była decyzja, że jest za duży i odraczamy . W dniu punkcji już tego nie sprawdzaliTo kiedy badają jego poziom?
Przy punkcji?
A przypomnisz mi kiedy miałaś laparo? Po badaniu majowym czy przed?T
to w poniedziałek skoczyć do labu gdzie robiłam wcześniej i wyszedł mi dwukrotnie wyższy, październik 2023 1,68, Maj 2024 1,67, Styczeń 2025 0,67. W ivf jest jakaś norma minimalna ….?
W refundacji kryterium amh zostało zniesione.T
to w poniedziałek skoczyć do labu gdzie robiłam wcześniej i wyszedł mi dwukrotnie wyższy, październik 2023 1,68, Maj 2024 1,67, Styczeń 2025 0,67. W ivf jest jakaś norma minimalna ….?