reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jedz na IP, miałam to w 6+4
Krwawiłam gorzej jak w okres, że skrzepami, już byłam 100% przekonana że po wszystkim, serio aż lekarka chyba nie wierzyła że na usg będzie okej, nie będę obrzydzać ale łazienkę w gabinecie to mieli zakrwawiona przeze mnie a tylko zakładałam spódniczkę do badania🤷‍♀️Na USG okej, później wyszedł krwiak.
Nie zakładaj złego ✊🏻
U mnie to samo w 9tc! A Mała skończyła 3 tygodnie w poniedziałek :)

reklama
Generalnie mam bardziej takie brązowe brudzenie niż żywa krew i postanowiłam jednak nie jechać na IP ani do lekarza na cito. Lekami jestem obłożona po uszy, więc już dotrwam do jutra, a jutro jakby co to lekarz sam postanowi co dalej, czy odstawiać leki itp.
Bardzo dobrze się słucha tych historii ❤️ że mimo wszystko wam się udało ❤️ chciałabym też wierzyć, ze i u mnie tak będzie, ale jednak PTSD robi swoje, a wtedy też miałam takie brązowe plamienia właśnie… 😥

Jedz na IP, miałam to w 6+4
Krwawiłam gorzej jak w okres, że skrzepami, już byłam 100% przekonana że po wszystkim, serio aż lekarka chyba nie wierzyła że na usg będzie okej, nie będę obrzydzać ale łazienkę w gabinecie to mieli zakrwawiona przeze mnie a tylko zakładałam spódniczkę do badania🤷‍♀️Na USG okej, później wyszedł krwiak.
Nie zakładaj złego ✊🏻
Miałam to samo ale w 15 TC. Normalnie u rzeźnika chyba czyściej było... Widok, którego nie da się zapomnieć. I tak przez kolejne 10 tygodni. Dzień w dzień. Już na IP nawet nie jeździłam. Krwiaki jakimś cudem się wchłonęły a mój dzielny Wojownik śmiga już do przedszkola❤️.

Generalnie mam bardziej takie brązowe brudzenie niż żywa krew i postanowiłam jednak nie jechać na IP ani do lekarza na cito. Lekami jestem obłożona po uszy, więc już dotrwam do jutra, a jutro jakby co to lekarz sam postanowi co dalej, czy odstawiać leki itp.
Bardzo dobrze się słucha tych historii ❤️ że mimo wszystko wam się udało ❤️ chciałabym też wierzyć, ze i u mnie tak będzie, ale jednak PTSD robi swoje, a wtedy też miałam takie brązowe plamienia właśnie… 😥
Wierzę, że będzie dobrze. Trzymam za Was mocno kciuki ✊.

Dziewczyny na USG żywy zarodek z sercem ❤️ w głowie miałam różne scenariusze przed tym badaniem, ale nie taki 🫣 to dziecko jak się urodzi to chyba mnie wydziedziczy, nie wiem który to już raz jak w nie zwątpiłam 🙃
Jedyne co to ciąża 2 dni młodsza niż wynika to z dnia transferu
Rośnij Bąblu tam ❤️❤️

Cześć Wam. Ja trochę odstawiłam forum, bo te wszystkie powodzenia przy moich ciągłych nepowodzenach był dla mnie bolesne. Ale chciałam się z Wami podzielić wynikami mojej krzywej cukrowej i insulinowej. Przeżyłam lekki szok, bo wtedy dostałam metę, której nie brałam. A wynik jest taki:

1748502574975.png

bądź co bądź ta insulina wygląda dużo lepiej. Ciesze się, że nie zdecydowałam się wtedy brać tej metforminy.

Co myślicie o tych wynikach?

Cześć Wam. Ja trochę odstawiłam forum, bo te wszystkie powodzenia przy moich ciągłych nepowodzenach był dla mnie bolesne. Ale chciałam się z Wami podzielić wynikami mojej krzywej cukrowej i insulinowej. Przeżyłam lekki szok, bo wtedy dostałam metę, której nie brałam. A wynik jest taki:

Zobacz załącznik 1705391
bądź co bądź ta insulina wygląda dużo lepiej. Ciesze się, że nie zdecydowałam się wtedy brać tej metforminy.

Co myślicie o tych wynikach?
Jak dla mnie wynik do konsultacji pod kątem hipoglikemii reaktywnej. Tak poza tym insulina wygląda nieźle.

Dziewczyny na USG żywy zarodek z sercem ❤️ w głowie miałam różne scenariusze przed tym badaniem, ale nie taki 🫣 to dziecko jak się urodzi to chyba mnie wydziedziczy, nie wiem który to już raz jak w nie zwątpiłam 🙃
Rośnij Bąblu tam ❤️❤️
Pięknie kochana a który to dzień po transferze ? 🥰🥰rośnij maluchu zdrowo

reklama
Rośnij Bąblu tam ❤️❤️
Mój był 2 dni młodszy a od 5 miesiąca 10-14 dni do przodu😅

Super że wszystko ok🥰

Do góry