reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny na USG żywy zarodek z sercem ❤️ w głowie miałam różne scenariusze przed tym badaniem, ale nie taki 🫣 to dziecko jak się urodzi to chyba mnie wydziedziczy, nie wiem który to już raz jak w nie zwątpiłam 🙃
Jedyne co to ciąża 2 dni młodsza niż wynika to z dnia transferu
Rośnij Bąblu tam ❤️❤️
Mój był 2 dni młodszy a od 5 miesiąca 10-14 dni do przodu😅

Super że wszystko ok🥰

reklama
@kaszmirka gratulacje! Jestem żywym przykładem, że takie cuda się zdarzają 😉 Miałam podchodzić w styczniu do stymulacji, ale nie doczekałam się okresu ✌🏻Aktualnie 21 tc.
Jeszcze @Myszko miała taki przypadek 🙂

Każdej tutaj z Was życzę takiego cudu ❤️ Bardzo na to zasługujecie!
A no właśnie, jeszcze warto dodać, że u mnie ciąża była bezproblemowa, mimo podeszłego wieku i marnych prognoz na etapie kwalifikacji do ivf a pacholę ma już 4 lata. Trzymam kciuki ✊🏻🍀

reklama
Jestem 3 dpt, i czuje ze wychodzi mi opryszczka🙈 tak miewam czasem. To chyba nie ma wpływu żadnego??
Mi po transferze wyskoczyły 3 opryszczki! Serio 😅 ledwo buzię otwierałam by umyć zęby
Może to dobry znak 🤞
Ale tak serio to osobiście nie upatrywałam w tym żadnego znaku, nie wiem jak Tobie ale mi tak raz na 3 miesiące opryszczka wyskakuje (choć 3 w tym samym czasie to nie pamiętam)

Do góry