Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mialam owszem ale palenienia w 2 ciążach, w tej która straciłam w 3 miesiącu i w tej z synkiem, ale @ nigdy nie miałam przy lekach. badalas może progesteron orzed samym transferem albo zaraz po?? moze miałaś za niskiDziewczyny wlasnie dostałam okresujak to możliwe?! . Jestem jeszcze na lekach, jutro mam zrobic oficjalna bete dla kliniki. Miala któraś z Was taka sytuację?
Nie kazali mi badać ani przed transferem ani po. Ale ja biorę cyclogest dopochwowo ( co malo przenika do krwioobiegu) i duphaston co nie jest wygrywałem w badaniu proga ,ja mialam owszem ale palenienia w 2 ciążach, w tej która straciłam w 3 miesiącu i w tej z synkiem, ale @ nigdy nie miałam przy lekach. badalas może progesteron orzed samym transferem albo zaraz po?? moze miałaś za niski