Hermeneg
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
Ja robiłam w brzuch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
O dzieki, bo jakoś udo mnie nie przekonujeJa robiłam w brzuch![]()
O dzieki, bo jakoś udo mnie nie przekonuje
A jak ty się masz? Który to już miesiąc?
ja zawsze dawała. w brzuch, jeden zastrzyk w jedną stronę, drugi w drugą stronę brzuchaDziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
Ja brałam w brzuch.Dziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
Ja robiłam w udo 2 dni, zgodnie z ulotka Ganirelixa, a po pierwszym monitoringu zaczęłam w brzuch. Zdecydowanie lepiej go w taki sposób znoszę.Dziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
u mnie przy takim progesteronie już nie robili świeżego transferu. Ale są też kliniki, w których chyba robią do 2Ja robiłam w udo 2 dni, zgodnie z ulotka Ganirelixa, a po pierwszym monitoringu zaczęłam w brzuch. Zdecydowanie lepiej go w taki sposób znoszę.
Dziewczyny, estradiol skoczył do 1226 z wczorajszego 827. Dodatkowo progesteron chyba dalej utrzymuje się na poziomie pozwalającym na transfer świeży - 1,40 (wczoraj 1,08)
Mi się obiło o uszy, że w mojej klinice jest 1,5. Ale jeszcze napisałam do prowadząceju mnie przy takim progesteronie już nie robili świeżego transferu. Ale są też kliniki, w których chyba robią do 2
A estradiol miałam bardzo zbliżony do Twojego i pobrali mi 7 czy 8 jajek.