• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj dokładam ten Orgalutran i w ulotce zalecane miejsce podania udo.. to tego nie można tak normalnie w brzuch?
Ja robiłam w udo 2 dni, zgodnie z ulotka Ganirelixa, a po pierwszym monitoringu zaczęłam w brzuch. Zdecydowanie lepiej go w taki sposób znoszę.

Dziewczyny, estradiol skoczył do 1226 z wczorajszego 827. Dodatkowo progesteron chyba dalej utrzymuje się na poziomie pozwalającym na transfer świeży - 1,40 (wczoraj 1,08)

Ja robiłam w udo 2 dni, zgodnie z ulotka Ganirelixa, a po pierwszym monitoringu zaczęłam w brzuch. Zdecydowanie lepiej go w taki sposób znoszę.

Dziewczyny, estradiol skoczył do 1226 z wczorajszego 827. Dodatkowo progesteron chyba dalej utrzymuje się na poziomie pozwalającym na transfer świeży - 1,40 (wczoraj 1,08)
u mnie przy takim progesteronie już nie robili świeżego transferu. Ale są też kliniki, w których chyba robią do 2

A estradiol miałam bardzo zbliżony do Twojego i pobrali mi 7 czy 8 jajek.

Hej dziewczyny. Nieśmiało się witam. Zaczynam zgłębiać
temat in vitro, szukać kliniki i oswajać się z sytuacją.
Staramy się z narzeczonym o drugie dziecko ponad rok. Badania nasienia wyszły bardzo źle. Moje wszystkie badania hormonalne prawidłowe, owulacja wiele razy monitorowana, jeszcze czekam na drożność pod koniec miesiąca.
Wysłałam dzisiaj narzeczonego na badania podstawowych hormonów. Wyszedł obniżony testosteron, natomiast zastanawia mnie jak u mężczyzn wygląda kwestia wartości fsh i lh. Czy jeśli mieszczą się w normie laboratoryjnej to jest to okej czy może są jakieś wartości które powinien osiągać. Bo jak już wiem z niektórymi badaniami jest tak, że mimo norm fajnie jakby wynik jednak miał jakąś określoną wartość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry