JestemMama!
Fanka BB :)
Nie mysl negatywnie ja mocno trzymam kciukiDopiero niedawno zrobilam , ale Pani mowila ze dzisiaj jeszcze powinny byc wyniki.
Po jakim czasie dostałaś okres po odstawieniu lekow od transferu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mysl negatywnie ja mocno trzymam kciukiDopiero niedawno zrobilam , ale Pani mowila ze dzisiaj jeszcze powinny byc wyniki.
Po jakim czasie dostałaś okres po odstawieniu lekow od transferu?
Nie wiem czy cię pocieszę ale ja nawet nie wiem jakich rozmiarów miałam pęcherzyki, i jakie miałam wyniki krwi i co mi pobierali dokładnie i jakie wyszło. Więc może nie warto się załamywać? Może z tych pęcherzyków będzie pięknych 10 komórek pobranych? Może bedzie z tego 6 pięknych zarodków AA?... Nosek do goryA miało być tak pięknie... Już zdążyłam się popłakać. Pęcherzykow jest 10, rozmiar od 15 mm do 21 mm. Mniejsze są na prawym jajniku. Dzisiaj zmieniam Bemfola 300 na Mensinorm 300. Jutro ostatni Ganirelix i wieczorem już trigery. Przyszły wyniki laboratoryjne - estradiol 800. Niepokojąco maly jak ja to że jest minimum 6 pęcherzyków przekraczających 18 mm. Punkcja ma się odbyć w sobotę o 9. Jutro powtórka hormonów. No martwi mnie niesamowicie ten estradiol...
No nie jest to pocieszenie, bo lekarz też wprost powiedziała, że to co jest z krwi nie pokrywa się z obrazem USG i też ją to zaniepokoiło. Powinnam przy takiej ilości mieć totalne minimum 1500. A mam 800 i dzisiaj ostatni raz mam zastrzyk stymulacji. Jutro powtarzam hormonyNie wiem czy cię pocieszę ale ja nawet nie wiem jakich rozmiarów miałam pęcherzyki, i jakie miałam wyniki krwi i co mi pobierali dokładnie i jakie wyszło. Więc może nie warto się załamywać? Może z tych pęcherzyków będzie pięknych 10 komórek pobranych? Może bedzie z tego 6 pięknych zarodków AA?... Nosek do gory
No nie ida idealnie równo, ale one rosną ok 2 mm w ciągu doby wiec do punkcji urosnąA miało być tak pięknie... Już zdążyłam się popłakać. Pęcherzykow jest 10, rozmiar od 15 mm do 21 mm. Mniejsze są na prawym jajniku. Dzisiaj zmieniam Bemfola 300 na Mensinorm 300. Jutro ostatni Ganirelix i wieczorem już trigery. Przyszły wyniki laboratoryjne - estradiol 800. Niepokojąco maly jak ja to że jest minimum 6 pęcherzyków przekraczających 18 mm. Punkcja ma się odbyć w sobotę o 9. Jutro powtórka hormonów. No martwi mnie niesamowicie ten estradiol...
Ale nie powiedziała też że nic z tego nie będzie i że stymulacja stracona. Myślę że jeśli zaplanowali punkcję to wyciągną z ciebie piękne jojcaNo nie jest to pocieszenie, bo lekarz też wprost powiedziała że to co jest z krwi nie pokrywa się z obrazem USG i też ją to zaniepokoiło. Powinnam przy takiej ilości mieć totalne minimum 1500. A mam 800 i dzisiaj ostatni raz mam zastrzyk stymulacji. Jutro powtarzam hormony
no estriadol pokazuje że minimum 4 zarodki powinny z tego być, one jeszcze urosną i dojrzeja, estriadol po szybuje w górę. Bądź dobrej myśliA miało być tak pięknie... Już zdążyłam się popłakać. Pęcherzykow jest 10, rozmiar od 15 mm do 21 mm. Mniejsze są na prawym jajniku. Dzisiaj zmieniam Bemfola 300 na Mensinorm 300. Jutro ostatni Ganirelix i wieczorem już trigery. Przyszły wyniki laboratoryjne - estradiol 800. Niepokojąco maly jak ja to że jest minimum 6 pęcherzyków przekraczających 18 mm. Punkcja ma się odbyć w sobotę o 9. Jutro powtórka hormonów. No martwi mnie niesamowicie ten estradiol...
Nie mam, w Luxmedzie mowili ze późnym wieczorem bedzie@Fok123 masz wyniki??? Kurde czekam jak na swoja betęi obgryzam pazury
No i nie przestaje trzymać kciuków
![]()
no nic, trzymam dalej, tyljo chciała bym powiedzieć że zaraz muszę iść młodego kąpać i kłaść spać bo w końcu po 3 tygodniach wrócił do przedszkolaNie mam, w Luxmedzie mowili ze późnym wieczorem bedzie