• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej,
Ile razy badalas allo? Po jednym wyniku 0% poszłaś na szczepienia? Jaki mieliście cross?
Czego się "trzymqsz" przed pomiarem allo, zeby nie zafałszować wyniku? Np Ile po encortonie itp..?

Nie rozumiem jednego, jeżeli encorton może obniżać allo a często dodaje sie go do transferu to jak to jest...wie któraś.z.Was?

Badalas zarodki genetycznie? Czy "problem immunologiczny" jest 100procentowy i skąd ta pewnosc?
Wszędzie uzasadniają brak implantacji z wadami zarodka a dopiero w mniejszym % u niektórych kobiet faktycznie czynnik immuno.
Jak to u Ciebie z tą diagnostyka było?
badałam 2 razy, przed szczepieniami i po czy wzrosło. My mamy metyored do transferu. Ale po wizytach go nie bierzemy. Teraz jadę 3 raz zbadać allo. Nie badałam zarodków. przed szczepieniami miałam Allo 0 mimo transferów i ciąży. po szczepieniach wzrosło do 54 z tego co pamietam. Zobaczymy jakie terwz będzie. dodam że 2 transfer do którego nie wzięliśmy metypredu i embriogule udał się i dał ciążę w tym synka. Na Wcześniejszym forum dużo mówiło się o szczepieniach, i często właśnie udawał się transfer 2 po szczepieniach. u nas też tak było. dodam że mam kir AA i również stosujemy Accofil do transferów.

reklama
badałam 2 razy, przed szczepieniami i po czy wzrosło. My mamy metyored do transferu. Ale po wizytach go nie bierzemy. Teraz jadę 3 raz zbadać allo. Nie badałam zarodków. przed szczepieniami miałam Allo 0 mimo transferów i ciąży. po szczepieniach wzrosło do 54 z tego co pamietam. Zobaczymy jakie terwz będzie. dodam że 2 transfer do którego nie wzięliśmy metypredu i embriogule udał się i dał ciążę w tym synka. Na Wcześniejszym forum dużo mówiło się o szczepieniach, i często właśnie udawał się transfer 2 po szczepieniach. u nas też tak było. dodam że mam kir AA i również stosujemy Accofil do transferów.
Dzięki za odpowiedz.
My za pierwszym razem mieliśmy allo 31% I lekarz mówił, że ok. Kir Bx i nie przejął się tym. Po tym allo 31% w grudniu 2024 miałam nieudane transfery w marcu, maju i czerwcu. W między czasie w kwietniu zbadałam ponownie allo I wyszło zero ale to mówię po encortonie, chorobie etc. Myślę, że skoro wcześniej organizm potrafił wytworzyć p-ciala to działa. A skoro to allo tak się zmienia to w szczepienia nie planowałam wchodzić, tym bardziej nie mając zbadanych zarodków.
A miałaś cd138 czyny.oznaczane i jakie wartosci?
Nikt Ci nie sugerował zbadania zarodków?
Ja gdyby tylko N badało zrobiłabym to przy następnej, o ile w ogóle bedziemy podchodzić bo już nie mam pomysłu.

Z innego forum dziewczyny bardzo polecają Klinkę Barska żeby minihostero zrobić,.że podobno widzą "rzeczy" w macicy, które mogą utrudniać implantację.

Ty jednak miałaś biochem (ileś?) to inna sprawa, ja same 0.
Biochem z beta 250 naturalnie 4 lata temu...

Nie wiem...nawet nie wiem w jakiej dni cyklu mniej więcej to wypada no i jakoś nie wiem czemu ale nie nastawiam się na maj. Jeszcze też nie wiem czy z zarodkami wszystko ok. 🙄
Ja mam zacząć teraz anty w tym cyklu więc to na pewno nie będzie maj...trochę mi to przeszło przez myśl...ale no teraz się rozczarowałam i dlatego staram się w ogóle o procesie nie myśleć bo boje się tego rozczarowania i porażki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry