U mnie śluz lekko rozowy więc mysie że dzień dwa i też przyjdzie i też będę się umawiać. W końcu coś się ruszy bo teraz takie zawieszenie kompletne.Informuję że przyszedł @ umawiam wizytę do lekarza na przyszły wtorek i ruszamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie śluz lekko rozowy więc mysie że dzień dwa i też przyjdzie i też będę się umawiać. W końcu coś się ruszy bo teraz takie zawieszenie kompletne.Informuję że przyszedł @ umawiam wizytę do lekarza na przyszły wtorek i ruszamy![]()
No ja takie zawieszenie będę miała przez kilka miesięcy między punkcja a szczepieniami... przynajmniej 12 tygodniU mnie śluz lekko rozowy więc mysie że dzień dwa i też przyjdzie i też będę się umawiać. W końcu coś się ruszy bo teraz takie zawieszenie kompletne.![]()
ja mialam allo 0 stąd wskazania, czy są jakieś inne to nie mam pojęcia.Mam do Was pytanie odnosnie szczepień limfocytami partnera. Jakie jest wskazanie do nich? Czy tylko allo i crotch match? Czy np inne wyniki badan immunologicznych
Moim zdaniem całkiem dobry. Ja mam akurat AMH wysokie w wieku prawie 39, nawet chyba za wysokie -wskazujace na pcos, bo 4.1.dostałam wyniki, wszystkie. Amh 1,75. myślicie ze to dobry wynik w wieku prawie 38 lat?? w wieku 33 miałam 2,33 podajże
Super wynik tego amhdostałam wyniki, wszystkie. Amh 1,75. myślicie ze to dobry wynik w wieku prawie 38 lat?? w wieku 33 miałam 2,33 podajże