JestemMama!
Fanka BB :)
badałam 2 razy, przed szczepieniami i po czy wzrosło. My mamy metyored do transferu. Ale po wizytach go nie bierzemy. Teraz jadę 3 raz zbadać allo. Nie badałam zarodków. przed szczepieniami miałam Allo 0 mimo transferów i ciąży. po szczepieniach wzrosło do 54 z tego co pamietam. Zobaczymy jakie terwz będzie. dodam że 2 transfer do którego nie wzięliśmy metypredu i embriogule udał się i dał ciążę w tym synka. Na Wcześniejszym forum dużo mówiło się o szczepieniach, i często właśnie udawał się transfer 2 po szczepieniach. u nas też tak było. dodam że mam kir AA i również stosujemy Accofil do transferów.Hej,
Ile razy badalas allo? Po jednym wyniku 0% poszłaś na szczepienia? Jaki mieliście cross?
Czego się "trzymqsz" przed pomiarem allo, zeby nie zafałszować wyniku? Np Ile po encortonie itp..?
Nie rozumiem jednego, jeżeli encorton może obniżać allo a często dodaje sie go do transferu to jak to jest...wie któraś.z.Was?
Badalas zarodki genetycznie? Czy "problem immunologiczny" jest 100procentowy i skąd ta pewnosc?
Wszędzie uzasadniają brak implantacji z wadami zarodka a dopiero w mniejszym % u niektórych kobiet faktycznie czynnik immuno.
Jak to u Ciebie z tą diagnostyka było?