• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Infekcja intymna

hej, no tak oczywiście ja używam dobrych płynów do hiegieny intymnej, zwłaszcza wybieram takie, które zawieraja kwas mlekowy. co do leczenia, to oczywiście tylko i wyłacznie lekarz, zwłaszcza w ciąży. jednak wolałabym zawczasusu się ochraniać, bo jednak nawet nystatyny wolałabym nie brac w czasie ciąży już. wydaje mi się, że rozwiązanie z tyl lacibios femina jest dla mnie optymalne. myslę, ze takie zabezpieczenie powinno mnie ochronić przed atakiem nieproszonych gości ;) no i oczywiście higiena odpowiednia i tryb zycia :)

reklama
hej!
ja także polecam LaciBios femina na problemy z układem moczowo płciowym.
Jako ekspertka Streetcomu dostałam ten lek za darmo i odbyłam miesięczną kurację. jest bardzo zadowolona. Zawsze miałam problemy(ciągłe infekcje pochwy) , od kąd stosuje LaciBios femna moje problemy odeszły. Probiotyk ten pomaga przywrócić i utzymać prawidłową florę bakteryjną układu moczowo płciowego. jest wygodny w stososwaniu - 1 tabletka łykana raz dziennie.(inne tego typu środki stosuje się dopochwowo)
POELACM!!:)
WSKAZANIA:
- w trakcie i po kuracji antybiotykowej
- zakażenia pęcherza moczowego
- dla kobiet stosujących antykoncepecję
- dla osób cierpiących na cukrzycę
- dla kobiet uczęszczających na basen
- dla kobiet w okresie menopauzy
- dla utzymania prawidłowej mikroflory układu moczowo-lciowego w każdym okresie życia kobiety
- dla kobiet w ciąży - PO WCZEŚNIEJSZEJ KONSULTACJI Z LEKARZEM
POLECAM!!!!!!

Na infekcjie pochwy polecam stosować profilaktycznie probiotyk L.aciBios femina.
także kiedyś miałam problemy z układem moczo płciowym(ciągłe zapalenia pochwy), od kąd stosuje LaciBios femina problemy ustały. Dostałam tan lek od Streetcomu i odbyłam miesięczna kurację. jestem naprawde zadowolona. .pomaga przywrócić i utzymać właściwa florę bakteryjną układu moczowo płciowego. zawiera kompozycję 2 szczepów bakterii kwasu mlekowego. jest bardzo wygodny w użyciu - wystarczy 1 tabletka łykana raz dziennie, w przystępnej cenie i bez recepty.

POLECAM!!!! :) chyba warto chronić swój organizm i nie dopuścić do nieprzyjemnych dolegliwości w przyszłości:)

A ja polecam lek na recepte, globulki Gyno-femidazol:tak:. I radze jednak wybrac się do ginekologa, bo z grzybem nie ma żartów:tak:.

[...]jest bardzo wygodny w użyciu - wystarczy 1 tabletka łykana raz dziennie, w przystępnej cenie i bez recepty.

z tym, czy LaciBios Femina jest w przystępnej cenie to bym polemizowała :no: ok. 25 zł za 10 kapsułek, więc koszt kuracji miesięcznej to jakieś 75 zł. to nie jest mało pieniędzy.
a bywa, że trzeba łykać dłużej...

polecam także płyn do higieny intymnej AA do skóry skłonnej do podrażnień, zawiera kwas mlekowy, jest świetny, odkąd go stosuje nie miałam problemów z grzybicą (ponad rok)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry