Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz normy obok.1jest powyżej 5pozycja niewiem a reszta mieści się w normieHejka. Czy zna się ktoś na wynikach cytokin? Proszę o interpretacjęZobacz załącznik 1429071
Liczyłam raczej co za co odpowiada. Np. Ten interferon gamma albo IL4.Masz normy obok.1jest powyżej 5pozycja niewiem a reszta mieści się w normie
Robiłaś inne badania immunologiczne, czy tylko cytokiny ?Liczyłam raczej co za co odpowiada. Np. Ten interferon gamma albo IL4.
Robiłaś inne badania immunologiczne, czy tylko cytokiny ?
Ogólnie, ja bym nie patrzyła czy mieści się w normie tylko czy to jest ok norma jeśli starasz się o ciąże. Il10 i chyba właśnie Il4 odpowiadają za ochotę zarodka. Nie są to złe wyniki moim zdaniem.
Najważniejsze to skonsultować z immunologiem i reszta wyników
To mnie się wydaje, ze trzeba wyniki cytokin zestawić z komórkami nk, a jaki wynik homo ?Robiłam komórki Nk i homocysteinę. Immunolog dopiero na listopada.
6.82 umol/lTo mnie się wydaje, ze trzeba wyniki cytokin zestawić z komórkami nk, a jaki wynik homo ?
To jest ok6.82 umol/l