martina1313
Zaciekawiona BB
Cześć! Leczę się w Invimedzie i szukam dziewczyn, które starają się w Invimedzie, żeby dzielić się doświadczeniami zapraszam wszystkie obyte już w temacie oraz swiezynki
w grupie raźniej!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem bardzo zadowolona. Nie mam porównania z innymi klinikami ale bardzo cieszę się że trafiłam właśnie do Invimedu. ( z polecenia - okazało się że znajoma ma za sobą leczenie w tej klinice - i teraz 2 letnią córkę ) .Olinka_89 i jak wrażenia? Długo się staracie w Invimedzie, kochana napisz cos więcej![]()
Jestem 7t5d. Świeża sprawaMy się dopiero staramy, fajnie że Wam się udało zafasolkować! Który to miesiąc? Zgadzam się z Toba, ja jestem zadowolona z opieki u nich. Nawet powiedziałabym, że bardzo – dużym plusem jest kontakt. Telefoniczny, mailowy jakikolwiek. Bardzo pomocni ludzie tam pracują. A u kogo konkretnie się leczyłaś??![]()
Hej ! Powiadomienia mi nie wyskakują :/Olinka – daj znać jak się czujesz proszę J Bardzo jestem ciekawa jak się rozwija fasolinka![]()