sylkabecia
Fanka BB :)
Asiiek kupiłam mężowi promen, salfazin, wit.a+c i zadziałało kazałam mu brać je nadal aż się uda
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana tak ci ładnie napisałam i mi wszystko wcięłoJa tez juz po. Rano 8ej okazało się,że pęcherzyk pęka i wszystko ok, ale lekarz mówił,że lepiej jak pęknie i zrobimy IUI o 16tej, wiec przez ten czas szlajaliśmy się z mężem po okolicznych miejscowosciach, bo do domu nie oplacalo się wracac.
No wiec, gin powiedzial,ze maz ma tak pokazna armie, ze mu szkielko az skakaloi kazal pogratulowac mężowi.
No teraz trzeba czekac. Gin powiedzial,ze wiekszosc IUI ma udanyh, ale zaluje,ze nie potrafi powiedziec komu sie moze udac a komu nie - ja tez zaluje, ale o zrobic
Teraz czekam cierpliwie na 21.01, chociaż kolo 18tego mam wybarac sie na wizyte kontrolna, zeby sprawdzic czy z tej maki jeszcze jakis chleb bedzie![]()
hejka! witamy..oj swieta prawda...jak najkrocej prosze tu bychej dziewczyny,
z grubsza sie przedstawie. staramy sie juz 18 cykl i przyszedl teraz czas zbadania nasienia, co mam nadzieje, ze sie uda w tym tygodniu. Gin powiedzial, ze nawet jesli beda dobre to nam radzi IUI, wiec zaczelam sie tu zaczytywac i pewnie na jakis czas do Was dolacze. Mam nadzieje, ze wszytskie jestesmy tu na chwile i juz wkrotce przeniesiemy sie do watkow dla ciężarówek.
ściskam!