reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny :)
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci 😁😁😁
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami 😝 ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)
Dziekuje 😘🥰 Trzymam za Ciebie mocno kciuki 😘😘✊✊ To prawda jak jest dłuższa przerwa to człowiek trochę odetchnie i odzwyczai się od starań ☺️

reklama
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci 😁😁😁
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami 😝 ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)
Głowa odpoczęła to można wracać do gry :D trzymam kciuki ✊🏻

Utrogestan straaaasznie wypływa. Także obowiązkowo wkładka
Dziękuję za odpowiedź ☺️ To Ty pisałaś tak , że tabletkę na tarczycę bierzesz również przed badaniem krwi tak ? Bo ja wzięłam o 6 a tak ok. 8:30 miałam pobieranie krwi na TSH i FT4 wyniki wyszły ładne ale nie wiem czy to przez to, że wzięłam tabletkę . Nie wiem czy jutro nie powtórzyć tych badań bez tabletki jak myślisz ?

Trzymam mocno kciuki oby się w końcu udało ❤️ najważniejsze że Ty odpoczęłaś przez ten czas ☺️

Dziękuję za odpowiedź ☺️ To Ty pisałaś tak , że tabletkę na tarczycę bierzesz również przed badaniem krwi tak ? Bo ja wzięłam o 6 a tak ok. 8:30 miałam pobieranie krwi na TSH i FT4 wyniki wyszły ładne ale nie wiem czy to przez to, że wzięłam tabletkę . Nie wiem czy jutro nie powtórzyć tych badań bez tabletki jak myślisz ?
Ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że nie było różnicy czy ją brałam przed czy nie. Któryś lekarz mi mówił, że to nie ma różnicy, bo ta tabletka ani nie działa od razu ( na pierwsze efekty trzeba poczekać) ani jak się pominie jedną dawkę tsh od razu nie szybuje do góry.

Ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że nie było różnicy czy ją brałam przed czy nie. Któryś lekarz mi mówił, że to nie ma różnicy, bo ta tabletka ani nie działa od razu ( na pierwsze efekty trzeba poczekać) ani jak się pominie jedną dawkę tsh od razu nie szybuje do góry.
Dziękuje 😘rozumiem to nie będę w takim razie badać TSH jutro .

reklama
A ja jak badalam tsh to ok 4 dni przed nie bralam euthyroxu, tak mi endokrynolog powiedziala zeby sprawdzic poziom bez lekow. A z drugiej strony sobie mysle ze jal zrobisz badanie z lekami to i tak befzie widac jesli bierzesz zbyt mala dawke, i wtedy lekarz moze zwiekszyc jesli poziom befzie zbyt wysoki po tabletce

Do góry