DziękujęTrzymam mocnoo!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęTrzymam mocnoo!!!!![]()
Będzie pięknieDziękuję12 września pierwsza beta będzie ehh jeszcze tyle czasu trzeba czekać
![]()
Tym razem się uda, trzymam kciukiDziękuję12 września pierwsza beta będzie ehh jeszcze tyle czasu trzeba czekać
![]()
Trzymam najmocniej kciuki jak się daW sobotę mam transfertrzymajcie kciuki
![]()
Asia w sumie możesz mnie wpisać na 07.08 - ktgJutro wielki dzień @Emmka87 mocno trzymamy kciuki za Was
Trzymamy też za @Fok123, niech samo się zacznie
Kogoś wpisać???
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
—————————————————————
Kibicujemy!!!
03.09. @Emmka87 - TRANSFER
08.09. @Fok123 -TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mamacóreczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mamacóreczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mamacóreczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mamasynuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mamacóreczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mamacóreczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mamasynuś
13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka
—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
A dziękuję wszystko dobrze poza tym że prawie się posiusialam bo przesadziłam z wodą przed transferem@Emmka87 i jak się czujesz? Nic nie dajesz znać…![]()
Podskoczy podskoczy. To kropku zadomawiaj się pięknieA dziękuję wszystko dobrze poza tym że prawie się posiusialam bo przesadziłam z wodą przed transferemale kropek na pokładzie teraz czekamy do 12.09 na betę
wszystko poszlo szybko i sprawnie. Myslalam że obejdzie się bez żadnych leków bo to cykl naturalny ale wczorajszy progesteron wynosił tylko 9, 04 więc luteina poszła w ruch. Mam nadzieję że szybko podskoczy do góry
![]()
Trzymam kciuki niech kropek zostaje na kolejnych 9 mcyA dziękuję wszystko dobrze poza tym że prawie się posiusialam bo przesadziłam z wodą przed transferemale kropek na pokładzie teraz czekamy do 12.09 na betę
wszystko poszlo szybko i sprawnie. Myslalam że obejdzie się bez żadnych leków bo to cykl naturalny ale wczorajszy progesteron wynosił tylko 9, 04 więc luteina poszła w ruch. Mam nadzieję że szybko podskoczy do góry
![]()