reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny!
Jestem w trakcie tworzenia projektu książkowego nt. starań o dziecko i poszukuję kilku osób, które zechciałyby mi ze szczegółami opowiedzieć swoją historię. Czy są jakieś chętne? :) Prawdopodobnie znalazłam wydawcę i w ciągu miesiąca muszę przesłać 3 rozdziały do wglądu, a wciąż potrzebuję więcej historii staraczek! :)
Każdej historii poświęcam jeden rozdział, planuję ogółem ok. 20-25 rozdziałów. Oczywiście wedle życzenia zmieniam dane itp ;)
Proszę o wiadomość na priv - tam podam swojego maila i czekam na Waszą historię - obojętne czy już się dobrze skończyła, czy jest w trakcie :)
Z góry Wam bardzo dziękuję!

reklama
nanusia82 trzymam &&&&&&&&&& zeby to była fasoleczka:))) hmmm a u mnie 17 d.c., owulka była w 13d.c. i mam cały czas tempke w granicach 36,00-36,5, masakra nigdy tak niskiej tempki nie mialam, hmmm jestem troche poziębiona moze to jest przyczyna, bo ja to od urodzenia bezgorączkowa jestem:baffled: nie wiem, a może to syndrom SKS??:-D

W poniedzialek planuje zrobic bete, zeby sprawdzic czy beta jest odpowidnia do tyg ciazy, a ewentualnie w poniedzialek z rana jeszcze jeden test.

Sylkabecia, nie dziekuje,zeby jeszze nie zapeszac:)

reklama
Do góry