iza.malami
Fanka BB :)
Sylkabecia
:-):-):-):-):-):-):-):-)GRATULKI!!!!!!!! Spokojnej ciąży, oby wszystko było w porządku. Zreszta na pewno bedzie!!:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko;-)więc najpierw TY wybadasz teraen a potem w razie co ja uderzę tam szturmem![]()
Supcio!Hej dziewczyny!! beta 318,8 !!!! aż nie mogłam uwierzyć!!! w czwartek jadę na wizytę i pierwsze usg. dzięki wam za wsparcie!!!!
Dlatego ja na razie odpuscilam sobie mierzenie - na kilka dni przed @ ciagle sie budze, bo nie moge sie doczekac pomiaruLopopno mierzę hi hi no i dzis znowu miałam 36,9 także ładnie, nawet obudziłam sie w nocy i pierwsze co zrobiłam to złapałam za termometr, a okazało sie ze to
2:22 he he to chyba ze zmeczenia takie loty mnie biorą he he. no ale czekamy..... gin powiedział, ze skoro owulke miałam 13 d.c. to miesiaczke powinnam dostac w 27 d.c., ale ja raczej dostaje 30 d.c. wiec nie wiem stresowac sie czy co??? ;-)luzik musi byc
...
U mnie ta teoria na pewno nie znajdzie potwierdzenia, bo ja najwyzsza tempke jaka mialam rano to 36,85.ostatnio jak tak wariowałam, przed badaniem to poszperałam w necie właśnie na temat temperatury i znalazłam art. że w drugiej fazie cyklu temp. do 37,4 nie wskazuje ciąży lecz dopiero powyżej 37,5 . Ja miałam w pierwszej fazie zawsze 36,6 w drugiej 37,3 góra 37,4 a teraz jak mierzyłam kilka dni z kolei to była 37,7 i to o każdej porze bo z ciekawości mierzyłam trzy razy w ciągu dnia.
Kochana wielkie gratulacje!!!!:-) Betka jest pięknaaaaHej dziewczyny!! beta 318,8 !!!! aż nie mogłam uwierzyć!!! w czwartek jadę na wizytę i pierwsze usg. dzięki wam za wsparcie!!!!