reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny:)
Wpadam na chwilke złożyć Wam życzenia!:)
A wiec życzę Wam wszystkiego najlepszego aby sie spełniły Wasze najskrytsze marzenia, dużo miłości i radości! Oczywiscie z całych sił życzę Wam zeby każda z Nas zobaczyła w końcu na teście ciazowym dwie wymarzone kreseczki:)
Z tego Wam życzę z całego serca!:)
Wesołych Świat!:)

reklama
witajcie dziewczynki, wpadłam złożyć Wam życzonka, mimo iż tego nie lubię robić, wręcz nienawidzę, bo składanie życen to raczej takie życzenia osoby składającej npżebyś więcej czasu spędzał z rodziną albo skończył studia, a tak naprawdę nie wiemy czy ta osoba tego naprawdę chce!!! ale ja wiem czego Wy kochane chcecie- II kresek i tego Wam z caego serducha życzę, a przyszlym mamusiom spokojnej i bez komplikacji ciąży i rozwiązania. ściskam Was kochane z całego serca . Zdrowych spokojnych Świąt :)

Oj widać, ze sie objadacie i od stołu do komputera przejść nie dajecie rady;)Ja obecnie na pięknej australijskiej plazy, ale i z problemami...mieliśmy zderzenie z kangurem i rozwalilismy samochod( to trochę jakby zderzenie z krowa), więc teraz myślimy co dalej robić....No i mało pozytywnie na mnie dziala widok kobiet w ciazy, ja wiem, ze my wszystkie widzimy same kobiety w ciazy jak chcemy zajść, ale ponieważ w Polsce zima to sie nie rzuca w oczy tak bardzo, a tu wszystkie ciężarówki z brzuszkami na wierzchu sie do mnie uśmiechają....i wydaje mi sie, ze są ich miliony;)

reklama
Cześć dziewczynki. Święta się już skończyły, czyli wracamy do pisania:-) Trzeba spalić trochę kalorii i poruszać palcami po klawiaturze:-)
Moja wizyta już coraz bliżej, bo 4 stycznia, miałam ją odwołać bo strasznie krucho z finansami ale boję się że i tak będę długo czekać na laparoskopię to jadę, jestem bojowo nastawiona, mam już sporą wiedzę to już się nie dam oszukiwać, wiem czego chce i jaki mam plan, rok 2013 będzie dla mnie decydujący:sorry:

Hope jak Twoja beta? pisz nam tu szybciutko

Do góry