reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
macku poczekaj i w piatel zrob bete....na innym watku a dkoładnie ivf laska tez miała niska bete a teraz ma przeszło 100 wiec głowka do góry jeszcze nic nie wiadomo

reklama
Maćku zrób ponowną bete a będziesz wiedzieć na 100%
ja pierwszą zrobiłam w poniedziałek 38d.c a drugą w środe i na szszęście rośnie!!!:-)
Testy tak wcześnie nic nie dadzą więc nie ma się co zadręczać, zrób betke
Powodzenia laleczko!!!

MAĆKU- taj jak pisze Natus-na test za wcześnie..Ty masz dziś 25d.c. tak???jesli robiłaś bete raz to teraz powinnaś zrobić drugi raz i Twoja decyzja czy zrobisz jutro czy w poniedzialek-ale myśle ,ze beta da Ci odpowiedz na 100% i bedziesz wiedziala czy brac leki czy odstawić i pozwolić @ przyjść...a tymczasem przytulam bo wiem jak to jest zobaczyć 1 krechę...bedzie dobrze kochana,ale mysle ,ze beta jest nieunikniona..

ASIEŃKA- ciesze sie ,ze beta rośnie :))

witajcie pozostałe babeczki !!:))

Dziewczyny jestescie kochane, ze mnie tak pocieszacie. Ale dzis jest 12 lub 13 dzien po owu i juz cos powinno wyjsc. I nie ma tu znaczenia, ze mam dopiero 25dc.

A robila ktoras bete lub zwykly test po pregnylu i wyszedl pozytywny pomimo braku ciazy? Bo jesli ta wtorkowa beta wykryla tylko pregnyl to az dziwne, ze w tak wysokim stezeniu...

MAĆKU- oj,jeśli brałaś pregnyl to kurka siwa mogło to być to ,nawet na teście jest napisane:
"przyjmowanie lekarstw zawierających hormon hCG( takich jak Pregnyl Profasi,Pergonal,APL) moze prowadzić do otrzymania wyników fałszywie dodatnich"

myśle ,ze musiałabyś zrobić bete i wrazie co odstawić lutke....

reklama
ASIIEK- ja tez mam taka nadzieje,ale mam test w domu i to co napisałam jest z ulotki...
nadal wierzę ,ze jak Macku zrobi bete to pieknie podrośnie :))
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&& ZA TO!!!

Do góry