reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj myszenka w naszej grupie i dołanczam się do słó Magdusi- w razie W to służymy w miarę możliwości pomocą. Napisz jakie do tej pory robiliście poczynania/badania itp?
Magdusia trzymam kciukasy żeby Ci się udało podejść w tym samym cyklu do IUI!!!Ja za chwilę mykam na szybki prysznic i do ginia.

reklama
hej ja juz wrocilam od gina...
u mnie chyba jest ok.. mam 2 pecherzyki, jeden 19 mm a drugi 16,5 mm i mam sobie jutro o 23 podac zastrzyk na pekniecie SAMA... chyba na IP pojde bo nie wiem jak to zrobic.. boje sie a moj M nie chce tego zrobic...
No i w poniedzialek o 10 rano mam inseminacje.. endometrium 8 mm nie jest zle chyba co? boje sie co z tego wyjdzie...
aha.. dostalam skierowanie do kardiologa bo mi cisnienie skacze dzis mialam 150/90 a potem jak polezalam troche to 130 na 90... wysokie czy niskie? bo ja sie w ogole na tym nie znam...

Błonka, gratuluję pięknych pęcherzyków i trzymam kciuki z apomyślną iui. Z tym zastrzykiem to też bym się bała, brryy.
W sprawie ciśnienienia to może się denerwowałaś podświadomie, lub szybko szłaś wtedy jest wyższe ciśnienie, a jak poleżałaś do się zmniejszyło/unormowało. Jak masz skierowanie to idź do kardiologa aby sprawdzić czy wszystko w porządku. Optymalne ciśnienie to 120 na 80. Ale to 130 na 90 możesz mieć prawidłowe, bo każdy człowiek ma przecież swoje indywidualne parametry z którymi się dobrze czuje.

Ostatnia edycja:
Myszenka, witaj u nas. :-) Ja jestem po laparo 9 dzień. Udrożnili mi jajowody i też jestem pełna nadzieii, że to pomoże w naszych staraniach w przyszłym cyklu. ŻYCZĘ POWODZENIA.

Ostatnia edycja:
Atyde no wlasnie nie denerwowalam sie jakos i nie szlam szybko i nie bieglam.. w domu bylam i nic specjalnego nie robilam.. bylo mi tylko okropnie goraco, ale to juz nie pierwszy raz, w szpitalu sie zaczęło..

Agusia- o której masz w niedzielę? Bo ja o 9:-D, już jestem po zastrzyku ovitrelle 70zł u mnie. Pęcherzyk o 18 h miał 20mm- miałaś rację z tym niedzielnym terminem :-).
Napisz o której tym masz- będę myślami z Tobą.

reklama
Do góry