reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie właściwie dzisiaj też troszeczkę pobolewał, ala takie ściąganie w dole brzucha, ale to chyba na myśl o teściowej- a do niedzieli tylko kilka dni i 2 tygodnie z życia wycięte.....:rofl2:

reklama
He,he. Ja mam super teściową, życzę wam takich kobitek. Jak dobrze że przed nami długi weekend, oby pogoda była jakaś fajna. Z niecierpliwością czekam na @ i zaczynamy. Chce już mieć to za sobą i wyczekiwać. Buziaczki.

Hej to ja mieszkam już 6 lat z tesciami-też zyczę takich teściów-wiadomo , że zdarzaja sie jakieś scysje, ale gdyby było zle, to tyle bysmy razem nie mieszkali:-)
Do mnie @ powinna przyjść pod koniec sierpnia i wtedy będziemy działać i też wyczekiwać. Mam nadzieje, że będziemy podbudowane dobrymi wiadomościami od dziewczyn po sierpniowej IUI:-)

HMMmm- to tylko moja lubi do wszystkiego wcinać nochala i "pouczać" co jak zrobić?
A życie kobiety powinno się tylko koło kuchni kręcić, a jakiś urlop:szok: szkoda kasy!!!Lepiej do skarpety wcisnąć!!!Ostatnio jak dzwoniła akurat pojechałam do ginia po receptę na clo i M nic się przy tym nie robiąc powiedziała gdzie się udałam:no:
telefon chyba wrał u niej tego dnia i pół opolszczyzny było z powodu mojej wizyty na nogach:szok:!!!!Bo poco kobieta jedzie do ginekologa?!?!?Napewno jestem w ciąży!!!!
No to jak ja mam teraz spokojnie IUI przejść- z taką terrorystką:sorry2::wściekła/y::shocked2:

Ja mam super teściów, nie mieszkamy z nimi tylko z moimi rodzicami. Ale moi rodzice do niczego się nie wtrącają, zawsze służą radą jak trzeba. Nawet mój M radzi się mojej mamy w gotowaniu. Teściowie mieszkają na drugim końcu miasta, więc my ich przeważnie odwiedzamy przy okazji rodzinnych spotkań.

sylha to masz problematyczne zycie z taka mamą ;p no tak jak kobitka idzie do gina no to tylko ciaza nie? podejscie starszych osob ;p hehe a do IUI na luzie a mamie wytlumaczcie ze kobieta czasem chodzi skontrolowac co sie z z cialem dzieje...
a mnie dzis brzuch boli jak na okres.. ;/ tzn troche tylko to dobrze czy zle? czyli @ jednak przyjdzie? :( no tak.. przeciez to dopiero pierwsza IUI ;/

Wizyta teściowej to będzie jak atak marsjanów :-). M już jest przygotowany, że jak coś mi nie podlezie to ja nie mam zamiaru robić dalej głupiej miny...także może być gorąco.
A kiedy masz niby planowo masz dostać @?? Której Ci oczywiście nie życzę!!!!!Bo chyba za wcześnie na takie boleści?!?!?
Ja to tak 28-29- czyli koniec sierpnia.

reklama
Do góry