reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Dzieki wielkie Kasik;-)
Jeżeli Smerfetki M też nie robił i my zrezygnujemy. Ja sobie zrobię bo sie przyda mieć info o toxo. Ja chyba tez będę płacić 600zł. Oczywiście leki, usg i badania też nie wchodzą w cenę.

reklama
Powiem wam kobietki ze u Was tanio iui jest :) u mnie 800 a z bankiem nasienia 1000 :) ja bede miec ta drozsza opcje - niestety :(
Kasik, Smerfeta super te Wasze pomysly na prezent :) siostra moja rodzi w lipcu wiec pomysle :)

dziewczyny, dzięki za propozycje prezentów ;)

Lumia, ja płacę 1000zł za iui, a wtym zabieg, badanie nasienia, wszytskie wizyty i usg

dziewczyny, kiepski weekend za mną - moja ukochana babcia trafila do szpitalu po tym, jak straciła przytomnosc - nie wstaje - jest cała obolała i bardzo słaba:( i wymagać bedzie stałej opieki - tu się zaczyną schody, bo moi rodzice czynni zawodowo... ech:(

Yoanno, Szymek jest przecudny!!! będzie mial chłopak wzięcie ;)

Ostatnia edycja:
Anika
Strasznie mik przykro...:-( Zaciskam kciuki za Babcie i oby szybko jej się polepszyło!!!&&&&&&

Dziewczynki a jeszcze jedno, techniczne pytanie:)
Ile przed IUI zachowałyście "post"?Jeżeli potencjalnie zabieg mam w środę, to czy dziś mogę jeszcze się poprzytulać...?

Lumia, nam gin kazała zachować 3-4dniową wstrzemięźliwość, ale mój M miał/ma słabą armię..

Bry wieczorek ;)

Wieki mnie tu nie było no i przyznam się że nawet Was kochane nie czytałam:( Jakoś po ostatnim podejściu ode chciało mi się wszystkiego. :(
Chyba na prawdę długo mnie tu nie było bo na Waszych suwaczkach już 3 z przodu :szok: szok, jeszcze troszkę i same mamusie tu będziemy mieć:tak:
Ja po przerwie wracam do gry. 19 jade na rozpisanie leków i jak będzie oki to od następnego cyklu zaczynam. Przykro to mówić, ale jakoś się nie nastawiam i w głębi serducha wiem że i tak się nie uda...wiem wiem trzeba wierzyć, no ale ja już straciłam nadzieje. Przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia że nie walczyłam do końca :)

reklama
Enni, dopóki szą szanse trzeba walczyć, nawet jeśli psychika podpwoiada, ze nie ma to sensu. nigdy nie wiadomo, więc nie można przesądzać bez spróbowania. A że waleczne jestemsy babki, to podnosimy się po kolejnych porażkach i działamy.

ja chyba zdecyduję się na ejszcze jedną iui, dla swojej psychiki. musze wiedzieć przed invitro, że wykorzystałam wszytskie mozliwosci. wiem, wiem, miałam trzy proby, ale druga zakonczyła się już w dniu iui, wiec i tak było wiadomo, ze się Cudem nei zakonczy:( i własnei dlatego gdzies tam w środku czuję potrzebę sprobowania. po raz ostatni. naiwne?

a potem to juz invitro, taka droga.

Do góry