reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
MagdaM co się u Ciebie dzieje? Nie dołuj się mi! Opowiesz dlaczego masz taką wysoką dawkę encortonu? Masz problem z komórkami nk?
A wypryski masz na buzi czy na plecach też Ci się robią? bo to takie typowo posterydowe..i ropniaki bolące;/ niemiłe bardzo!

Kredka jezeli owu będziesz miała dajmy na to w nocy, a jutro iui, to przeciez nic się złego nie dzieje;> plemniczki przeciez wiedzą w którą stronę mają pędzić, nie martw się, bo to najgorsze co możesz teraz zrobić! I NIE PAL WSTRĘTNYCH PAPIEROSÓW!

Magda własnie doczytałam Twoją stopkę...już rozumiem..

Kredka82 Ściskam kciuki żeby twój pęcherzyk był idealny i wytrwał tyle ile potrzeba.
Wiem jak to jest, jak ktoś mówi "wyluzuj". Nie da się. Po prostu się nie da. Bo codziennie jest coś. A to @, a to śluz się zmienia, a to znowu coś nas kłuje. A my staraczki, tak bardzo pragnące cudu, nie przestajemy o tym mysleć choćby nie wiem co.
Ja odpusciłam ten cykl. I byłam pewna że robię dobrze. A i tak przychodzi taka myśl, że może trzeba było podchodzić do kolejnej IUI. I mija pewien czas i znowu stwierdzam, że dobrze zrobiłam.:-) Tak to już z nami, kobietami jest. Mówią, że tylko krowa nie zmienia poglądów.

Ja wkraczam w okres płodny (wiem wiem, odpuściłam ten cykl, a tu śluz robi się taki piękny). Owulacja pewnie jutro, maksymalnie w sobotę. Ale idziemy na wesele, więc nie będzie czasu o tym myśleć, bo mam zamiar w końcu się napić;-) i wybawić. A nie "nie piję bo..."....:szok:
Pozdrawiam Was wszystkie.
&&&&&&&&&&&&&& <3

kredka albo jedź z rana do kliniki niech Ci zrobią usg, powiesz,że czujesz,że masz owu i już. Ja w niedziele czułam kłucie, a w poniedziałek jak o 16 robił mi usg okazało się,że właśnie pękł, a iui zrobil dopiero przed 20tą. Będzie dobrze, musi! :)
Moje bóle raczej nie po progesteronie,bo od wczoraj boli,a dopiero dziś rano luteine zapodałam dopochwowo.

mnie zaczęło kuć w nocy z soboty na niedzielę i całą niedzielę.. i czułam,że to już się zbliża.
ja już się przestałam przejmować obecnymi bólami. Była u mnie znajoma, już na wylocie za chwilę rodzi i jakoś poprawiła mi humor :) Przynajmniej będę miała kogo rozpieszczać już niebawem, a jak ja zaskoczę to wyprawkę dostanę po jej bejbiku ;) nie ma co się zamartwiać, to nic nie da! Więc Ty też, pełen relaks i pozytywne myśli! :)

Diore dzieki no nie moge sie jutra doczekac bo ciekawosc mnie zzera:-D i taka jestem wsciekla ze ostatnio tak zmarnowana byla ta szansa...

Marzen:-* dzieki kochana:-*
Zastrzyk zrobiony:-)
oczywiscie chyba tylko ja po zrobieniu zastrzyku w brzuch moglam sobie wbic igle w palec:-D :-D
Zuzik a moze jak sie wyluzujecie na weselu i rozluznicie miesnie alkoholem to kto wie czy naturals nie wyjdzie. Probujcie!:-*

reklama
Hej dziewczyny, ostatnio miałam mało czasu na forum, wszystko na głowę spadlo na raz. Coś się działo jak mnie nie było? :p

Kredka - trzymam kciuki bardzo mocno! Czekam na wieści z frontu :)

Do góry