Pole
moje myśli z Tobą. tulam mocno i daję kopniaka na szczęście żeby nie było tak trudno jak się zapowiada
Niebajka. lumia
powodzenia dzisiaj:-)
enni
ciepłe myśli również w kierunku Twoim i Twoich kropków
no i ruszyłyście temat polityki. więc wypowiem się.
zaznaczam, że za żadnym politykiem nie ruszę w ogień.
zastanawia mnie dlaczego osoby będące elektoratem PiS mają problem z poprawnym napisaniem nazwiska Prezydenta RP. uczą tego jakoś specjalnie czy samo przychodzi?
piszecie o kampanii negatywnej. zastosowały ją obie strony. dlaczego tylko dla PO czynicie z tego zarzut?
piszecie o JOW. obaj kandydaci przejęli ten temat, aby zdobyć elektorat Kukiza. dlaczego tylko dla PO czynicie z tego zarzut?
Komorowski nie potrafił specjalnie wybrnąć z rozmowy z młodym człowiekiem w temacie pensji jego siostry.
Duda poszedł na rynek krakowski pomiędzy pielęgniarki i obiecywał cuda. a sobie przypomniałam te pielęgniarki które za rządów PiS demonstrowały pod kancelarią ówczesnego premiera, jak je policją chcieli rozpędzić , jak je w gabinecie kancelarii zamykali.
może tego w tv Trwam nie pokazali?
i na koniec IVF. to mnie rozwaliło na łopatki. to jest nasza sprawa, my forumowiczki siedzimy w tym po uszy. uczestniczycie w tym. gdyby nie PO nie korzystałybyście teraz co nam się należy w programu MZ, z leków refundowanych. to Duda napisał projekt ustawy, w którym istnieje zapis żeby zamykać do więzienia lekarzy dokonujących zapłodnienia pozaustrojowego.
przypomnijcie sobie co PiS zrobił z polską transplantologią...
powiedzcie mi naprawdę ufacie Dudzie, który mówi że jako A. Duda jest przeciwny a jako Prezydent będzie za ivf, temu który jako polityk napisał taki a nie inny projekt ustawy. projekt przeciwko nam i naszym dzieciom!
życzę nam wszystkim żeby wygrał spokój i rozwaga. i życzę Wam żebyście pomimo swoich poglądów mogły skorzystać z tego że wygra Komorowski.
udanego dnia. u mnie dziś mega pochmurno i chyba zaraz zacznie padać;-)
przypomniało mi się jeszcze
emenems
robiłaś Ty tego sikańca?