reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie kochane :) emenems GRATULACJE ,bardzo sie cieszę że wszystko ok :) ja urlopu też nie będę miec,ze wzgledu kupna mieszkania ale weekendy nad morzem w mojej przyczepie jak najbardziej :-) a weekend czerwcowy na śląsku Strzelce Opolskie :-) pozdrawiam i ściskam mocno :-) nie mogę się doczekać 1 czerwca kiedy zobaczę moje cycusie :-)

Ja już jestem po głosowaniu :-)

Marzen nie przejmuj sie kochana. Mój też ma różne fazy ale to jest przejściowe.

Miłej niedzieli życzę, my dzisiaj mamy znajomych na obiad także przygotowania w trakcie.

Kasik to udanego wyjazdu. U mnie dziś zimno i mokro :/
Jeszcze M mnie wkurzył z rana wiec ciśnienie podniesione mam. Stwierdził że dziecko nam nie potrzebne :/ mam nadzieje ze to tylko chwilowa reakcja na niepowodzenie :(
Wiec spytałam czy żona mu też nie potrzebna wrr udusić go idzie dziś.

marzen ja jestem pewna, że on tak nie myśli. wiem to po sobie.
kiedy się okazało ze znowu nie wyszło, powiedziałam sobie a i dobrze. wczasy zabukowane, nie mogłabym się na plaży wylegiwać, na rowerze jeździć i inne taki pierdoły, to przecież nasze pierwsze wczasy od 4 lat.
a ja ten wyjazd bez mrugnięcia okiem zamieniałabym na wysoką bete.
moim zdaniem to jest taki moment wyparcia.
nie denerwuj się tylko przytulaj i kochaj a on odwdzięczy się tym samym. każde z nas radzi sobie zupełnie inaczej z tym samym problemem.

u nas chłodno i nieprzyjemnie. ale zaraz po obiadku jedziemy do mojej mamy, a później do teściowej, bo takie wcześniejszy dzień mamy mamy.

a Wy mi powiedzcie koleżanki, piszecie czasami o aplikacji forumowej, skąd to wziąć jak to działa i czy na każdym tel?
bo ja jutro wracam do pracy i przez całe dnie nie będę mogła zajrzeć do Was dopiero wieczorem po pracy.
podpowiedzcie

udanej niedzieli:-)

tak emenems, ale to musi być jakiś specjalny telefon? bo ja mam zwykłego samsunga...
ja się wogóle na tym nie znam:zawstydzona/y:

Magda zwyklego ale smartfona? Idziesz do google play szukasz babyboom i naciskasz instaluj i masz to w aplikacjach:-)

a no to niestety, smartfona nie mam. to zwykły aparat telefoniczny. także od jutra tylko popołudniami będę:baffled:

Dziewczyny zainspirowalyscie mnie rozmowa o koktailach i stwierdzilam ze bede raz dziennie roboc "koktail zdrowia" oczywiscie stwierdzilam ze wrzuce co mam pod reka i wypilam cala szklanke popijajac to woda bo o malo co by cofka byla:-) pewno gdzies popelnilam blad :-) ze smak nie byl zbyt ciekawy:-( wrzucilam
pietruszke zielona
seler naciowy
avocado
pare listkow miety
Grapefruta (wycielam miazsz i sok wycisnelam)
Pomarancz ( tez miazsz i sok)
Gruszke
I troche lodu

Jakby ktoras miala przepisy na smaczne kokraile to sie usmiecham:-D

reklama
Haha Kredka ja tez ostatnio zrobilam, z przepisu chodakowskiej, i musialam wylac:p
Nie wiem czy trafilam Na Nienajlepszy, czy one poprostu maja specyficzny smak;-)

Do góry