reklama
G
gość_forum
Gość
Witajcie kochane
emenems GRATULACJE ,bardzo sie cieszę że wszystko ok
ja urlopu też nie będę miec,ze wzgledu kupna mieszkania ale weekendy nad morzem w mojej przyczepie jak najbardziej :-) a weekend czerwcowy na śląsku Strzelce Opolskie :-) pozdrawiam i ściskam mocno :-) nie mogę się doczekać 1 czerwca kiedy zobaczę moje cycusie :-)
stacy
Fanka BB :)
Ja już jestem po głosowaniu :-)
Marzen nie przejmuj sie kochana. Mój też ma różne fazy ale to jest przejściowe.
Miłej niedzieli życzę, my dzisiaj mamy znajomych na obiad także przygotowania w trakcie.
Marzen nie przejmuj sie kochana. Mój też ma różne fazy ale to jest przejściowe.
Miłej niedzieli życzę, my dzisiaj mamy znajomych na obiad także przygotowania w trakcie.
MagdaM33
Kasik to udanego wyjazdu. U mnie dziś zimno i mokro :/
Jeszcze M mnie wkurzył z rana wiec ciśnienie podniesione mam. Stwierdził że dziecko nam nie potrzebne :/ mam nadzieje ze to tylko chwilowa reakcja na niepowodzenie
Wiec spytałam czy żona mu też nie potrzebna wrr udusić go idzie dziś.
marzen ja jestem pewna, że on tak nie myśli. wiem to po sobie.
kiedy się okazało ze znowu nie wyszło, powiedziałam sobie a i dobrze. wczasy zabukowane, nie mogłabym się na plaży wylegiwać, na rowerze jeździć i inne taki pierdoły, to przecież nasze pierwsze wczasy od 4 lat.
a ja ten wyjazd bez mrugnięcia okiem zamieniałabym na wysoką bete.
moim zdaniem to jest taki moment wyparcia.
nie denerwuj się tylko przytulaj i kochaj a on odwdzięczy się tym samym. każde z nas radzi sobie zupełnie inaczej z tym samym problemem.
u nas chłodno i nieprzyjemnie. ale zaraz po obiadku jedziemy do mojej mamy, a później do teściowej, bo takie wcześniejszy dzień mamy mamy.
a Wy mi powiedzcie koleżanki, piszecie czasami o aplikacji forumowej, skąd to wziąć jak to działa i czy na każdym tel?
bo ja jutro wracam do pracy i przez całe dnie nie będę mogła zajrzeć do Was dopiero wieczorem po pracy.
podpowiedzcie
udanej niedzieli:-)
kredka82
Dziewczyny zainspirowalyscie mnie rozmowa o koktailach i stwierdzilam ze bede raz dziennie roboc "koktail zdrowia" oczywiscie stwierdzilam ze wrzuce co mam pod reka i wypilam cala szklanke popijajac to woda bo o malo co by cofka byla:-) pewno gdzies popelnilam blad :-) ze smak nie byl zbyt ciekawy:-( wrzucilam
pietruszke zielona
seler naciowy
avocado
pare listkow miety
Grapefruta (wycielam miazsz i sok wycisnelam)
Pomarancz ( tez miazsz i sok)
Gruszke
I troche lodu
Jakby ktoras miala przepisy na smaczne kokraile to sie usmiecham
pietruszke zielona
seler naciowy
avocado
pare listkow miety
Grapefruta (wycielam miazsz i sok wycisnelam)
Pomarancz ( tez miazsz i sok)
Gruszke
I troche lodu
Jakby ktoras miala przepisy na smaczne kokraile to sie usmiecham

reklama
Podziel się: