reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
LISTOPAD

16 - stacy -
badanie genetyczne
16 - marzen88 - podglądanie pęcholka
17 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
17 - niebajka -
echo serca małej
17 - M26 -
IUI
19 - emenems -
kontrola łożyska
26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Ostatnia edycja:
A ja dziś idę :/ strasznie się boję ze pechol nie urósł :( a jak urósł to czy mój M będzie miał jutro jakieś szalone plemniki dla mnie . Chyba oszaleje :(

Marzen88 - myśl pozytywnie. A ja ściskam kciuki &&&.

Niebajko, ile kłuć jest przy tej glukozie, dwa czy trzy?

Lumia, strach ma wielkie oczy. Ja przy pierwszym samodzielnym zastrzyku zrobiłam się cała zimna, aż mi kropelki potu na czoło wyszły. A tu nie było się czego bać. Ale mądry Polak po... ;-) Oby wszystkie Twoje kłucia były takie bezproblemowe.

Dziewczyny, robi mi się żylak na wewnętrznej stronie uda:eek: Żyła jest bardzo widoczna i lekko pogrubiona i swędzi... A wizytę mam dopiero za dwa tygodnie. I nie wiem czy czekać, czy na własną rękę kupić pończochy ciążowe?
Nigdy nie miałam problemow żylakowych, póki co przytyłam tyle co w brzucholku, więc nie wiem....

reklama
No to dzisiaj pieknie:) gratki dziewczyny:)

Kamisia podobny spadek do mojego. mi endo zwiekszyla dawke do 1 i 1,5 tabletki naprzemiennie:) bo bede tyc:D czyli jednego dnia 25 a drugiego 37,5 i biore tak do tej pory a tsh 1,8. Zobaczymy co u Ciebie endo zaleci:)

Zuzim kmnie kluli raz w palca zeby zobaczyc na czczo glukometrem, czy cujier nie jest powyzej 120 (wtedy nie robia w ogóle tego testu). Nastepnie z krwi na czczo -bo doladniejsze, wypilam glukoze 75 i kluli po godzinie i po dwoch. Czyli 3x zylka i raz palec. Siniora mam na prawej rece takiego ogromnego bo babka uparla sie na jedna zyle... w inne nie mogka sie zakuc bo albo schowane, albo cienkie i nie trafiala nawet.... ale przy ostatniej probie ja przymusilam zeby sprobowala gdzie indziej, bo bym dzisi aj w pracy ręką ruszyc nie mogla:p

Marzen czyli jest trojfazowa blona sluzowa:D lubie ten zwrot:D &&&& za pecholka:**

Stacy czekam na Twoje cudowne badanie:))) ahh te widoki^^

Do góry