reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen ogóle dobrze, trochę brzuch mnie pobolewa i wczoraj podwieczór byłam osłabiona. Staram się aż tak nie myśleć i się niezadreczac jak ostatnio.
A Ty jak się czujesz? Kiedy masz zalecona betę?
Beti tylko dwa tygodnie ;)

reklama
Beti zazdroszczę Ci tych przygotowań ślubnych,mimo stresu pamiętam, że fajne to było :p Te dwa tygodnie zlecą szybko :-)

Lumia co za szaleństwo z pęcholem !!!! a może owulacja prześlizgnęła się na dalszy czas, leki doprawiły a to plamienie związane z owu było :szok: teraz to już nieważne, pięknię pękł, Wy działaliście i to najważniejsze :-) trzymam kciuki :-) &&&&

M26, Marzen kciuki za pozytywne bety ;-) &&&&& !!!!

Aniko życzę samych pogodnych dni, za oknem może niezbyt, ale przede wszystkim w duszy.....

Niebajko dobrze, że z serduszkiem wszystko ok i można odetchnąć, teraz walka z dietą cukrzycową :-)

Lumia, ja myślę, że właśnie będzie dobrze. W sumie to był niezły spontan, a z takich nie planowanych przytulanek są najcudowniejsze bobaski :-) Bo niby troszkę wymuszone ale inny ten stres. Ściskam kciuki i życzę spokoju w oczekiwaniu na piękną betę :-)

Emenems, Niebajko... wstyd mi przed Wami, bo ja od początku na L4... Weszlam kiedyś na wątek "marcowe mamy", a tam jedna jechała sobie równo po kimś kto na zwolnieniu lekarskim w ciąży... I uciekłam stamtąd natychmiast... :zawstydzona/y: Nie chcę się tu tłumaczyć, bo też lubię swoją pracę, ale u mnie jest cały czas dźwiganie, jak nie na sali sprzedaży, to na magazynie... A nie wybaczyłabym sobie gdyby przez to...

Kredko, czuję po kościach wielki buum ciężarówek w niedługim czasie. Bo kandydatki mamy idealne ;-) A czas leci, jak Emi zacznie w styczniu, tak co około 2 tygodnie będziemy witać małe bobaski. Niebajka w lutym, ja w marcu, Stacy początek kwietnia, Kamisia... i niedługo reszta dołączy - mówię Wam!

Aniko, Beti, Marzen, Magda, M26 ;*

LISTOPAD

26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

GRUDZIEŃ

Lumia -
beta hcg
marzen88 -
beta hcg
5 - beti - :)
ślub :)
8 - Kamisia -
wizyta kontrolna u gina
9 - stacy -
kontrolne usg genetyczne

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Ostatnia edycja:
Zuzik ja też od samiusieńkiego początku na l4 i nie jest mi wstyd bo też w pracy warunki niezbyt dla ciąży,a dzidzia dla mnie najważniejsza.Gdybym miała inne warunki no i z ciąża bylo by od początku ok to napewno bym nie była na l4. Są różne warunki pracy i różnie przebiegają ciąże więc nie ma się co wstydzieć :-)

A jak mogę jeszcze z Wami zostać to 8 grudnia idziemy na wizytę :-)

Beti ja z telefonu wstawialam to po prawej stronie u góry na kropeczki naciskalam i tam jest załącz obraz :)
Ja powiem szczerze nie wiem czy zrobię betę i test , najnormalniej w życiu się boję. Na dzień dzisiejszy czuje ze się nie udało ale pewnie rozczarowanie będzie jak @ przyjdzie:/

Marzen jak Ci zaraz strzele w lepetynke!!! Co to za czarnowidzenie!!!??? Odgon te mysli ale to juz!!!

Beti jak piszesz wiadomosc to musisz ja pierwsze otworzyc na tym plusiku kolo tekstu w ktorym piszesz a potem 3 kropeczki:-)

reklama
Do góry