reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko moc calusow w kierunku Pani Stenii:-* dzieki Bogu ze sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie:-)

M dzisiaj oddal krew mam nadzieje ze mu wszystko zrobia co trzeba (podjechalam wczesniej zajac mu kolejke bo on tylko ja chwile mogl z pracy sie wyrwac) i ja jeszcze dodalam hormony i jakies tam pierdoly i co prawda pani pyta po co te badania to jej mowie ze maly zabieg w pl bedzie a ona z takim zdziwieniem - to po co do tego hormony??? A na to ja z wielkim usmiechem ze to akurat sobie sama dopisalam bo sie moze przydac:-) pani zaczela sie smiac i mowi ze oni teoretycznie robia to co lekarz kaze a nie co pacjent sobie wymysli ale w koncu zostala zbajerowana i oprocz prolaktyny to wszystko co na kartce mialam zrobi. Wyniki w wiekszosci powinny byc w 48h wiec mam nadzieje ze fo piatku sie wyrobia.

reklama
Zuzik popieram - niech ktos odczaruje bo mial byc taki piekny styczen a jak na razie to wszystko idzie w przeciwna strone!!!!! Mam nadzieje ze limit zlych wiadomosci zostal juz wyczerpany!

Aniko czekamy na relacje z wizyty:-*

reklama
Aniko super wieści:)
Pyreczko będą mocne &&&
Ja w poniedziałek idę na podglądanie ale jeszcze nic nie jest pewne bo jakiegoś czegoś brakuje w laboratorium do iui i nie wiadomo czy dostarcza a poza tym jeszcze pęcherzyk musi być porządny także się nie nastawiam.
Madziu :*&&&
Lumia, Kamisia :*

Do góry