reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mozesz - rozmawiaj ze swoim dzieckiem :) to serduszko bedzie biło dla ciebie:)

a to ja to robię, fotkę zarodków mam w komórce i sobie kilka razy dziennie na nie spoglądam i zauważyłam, jak się w nocy przebudzę, ze dłoń mam zawsze na brzuchu i wtedy zawsze w głowie mówię śpimy mały, śpimy jeszcze noc ;-) ;)

Kredko no właśnie brałam prysznic i przyszła mi myśl czy te wyniki będą? wylazłam z łazienki i o zapomniałam :-)

reklama
Dobre jestescie bo ja jakos dzisiaj o tych wynikach nie pomyslalam:-) troche urwanie glowy mialam ( szkoda ze nie dupy;-) )
Jutro tam podjade czy juz sa. Mam nadzieje ze wszystkie beda i ze w miare bo juz mi wiecej problemow nie trzeba!

Dziewczyny drugie IUI jutro, trzymajcie kciuki :tak:

Ale co ja się dzisiaj nadenerwowałam :growl:
Nigdzie nie mogłam kupić Ovitrelle, po prostu wymiotło, chyba wszyscy na hurra robią w nowym roku IUI. Zjeździłam całe miasto wzdłuż o wszerz i po 3 godzinach się udało.
Mam nadzieję, że to złe dobrego początki.

MagdaM, dziewczyny już Ci potwierdziły teorie Twojego M, więc nic się nie martw :D Wszystko będzie dobrze :)

Madzia no glaskaj glaskaj i gadaj ile wlezie:-) moje koty juz sie noe moga doczekac az ja bede w ciazy bo w koncu przestane tyle do nich gadac tylko do brzucha:D

STYCZEŃ

07 - stacy - wizyta kontrolna u gina
08 - Kredka - wyniki badań emka :)
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
13 - M26 - wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

+/- 13 - Emenems - przywitanie z maluszkiem